Ozan Kesgin
Cezalı
- 15 Ağustos 2009
- 31.229
- 5
- 1.483
Bende Pendikliyim Ozan bey, burdan konuşmak zor oluyor face adresinizi verir misiniz?
Barbarlara face adresimi vermiyorum sorry
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende Pendikliyim Ozan bey, burdan konuşmak zor oluyor face adresinizi verir misiniz?
TRANSFER VAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111
İzmirli yokmu lan iki muhabbet edelim
Tapatalk
Şimdi Pasaport'tan Karşıyaka'ya vapurla geçmek vardı bee... (Hava nasıl gerçi İzmir'de bilmiyorum ama)
hava bozuk bir haftadır , ksk bostanlı tarafları izmirin en güzel yerleri zaten tabi kordonu da unutmamak gerekir
Sen de o taraflarda mısın Serkan? Ben de Çiğli'denim. Gerçi ocak ayından bu yana İzmir dışındayım.
ben hatayda oturuyorum(ilçe olarak) ama çiğli taraftarına çok gitmiyorum açıkçası
Arkadaşlar ancak ve ancak ikinci olabilirsiniz diyorum dün akşamdan beri neden hala anlaşılmıyor acaba.![]()
tahmin ettiğim şarkıysa kolaya kaçmışın ama yüksek puan verdim yine de, kapışırız şampiyonluk için
Bir şarkı var ki cidden çok beğendim. Tebrik ediyorum sahibini.
Bir şarkı var ki cidden çok beğendim. Tebrik ediyorum sahibini.
tahmin ettiğim şarkıysa kolaya kaçmışın ama yüksek puan verdim yine de, kapışırız şampiyonluk için
Çok iddialı gördüm ikinizi de, ama bu sefer benim vaktim beyler, yedirmeyiz bu sefer.
14 senelik özlem ile yanan Galatasaray gibiyim şu an saat sayıyorum resmen akşama.
alpay sen niye layk atıyon be kardeşim ,reis gse yakışmış bu arada