20.Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Cenk Yelkenci!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aha bunu da puansız geçtik. :(

Arkadaşlar çok özür dilerim bir sağlık sorunu çıktığından dolayı bugün yarışmayı boşladım ve sizlere karşı çok mahçup oldum. Nişanlımı acile götürdüm o yüzden de katılamadım lütfen kusura bakmayın bağışlayın

gecmis olsun

Arkadaşlar çok özür dilerim bir sağlık sorunu çıktığından dolayı bugün yarışmayı boşladım ve sizlere karşı çok mahçup oldum. Nişanlımı acile götürdüm o yüzden de katılamadım lütfen kusura bakmayın bağışlayın

Gecmis olsun yahu var mi devam eden bir sikinti

SM-P602 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçmiş olsun Mutlu.

Hocam bunlar eğlencelik şeyler, geçmiş olsun umarım iyidir.

Geçmiş olsun Mutlu.

Jüri de vardı değil mi?O zaman işim zor.

Gecmis olsun yahu var mi devam eden bir sikinti

SM-P602 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ya bulantı ve karın ağrısı vardı ama iğne yaptılar kontroller falan üşümeden kaynaklı olduğu kanısına vardılar serum ile kendine geldi. Dün akşam vapura binmiştik ki havalar hissettirmeden üşütüyor :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt