- 27 Ocak 2010
- 59.383
- 30.992
- 3.523
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ya sunu görünce pancar gibi oldum ya. kafa cidden bazen bi gidiyo birdaha geri gelişi uzun sürüyor
bu olaya rağmen bunca puan yıne ıyı valla![]()
Hayır. İsterseniz sadece ilk 3 e bakayım yeter derseniz
Bir jüri olarak söylüyorum, bundan sonra jüri olmasın bencede, ve kontenjan 24 kişiyle sınırlı kalsın, ve haftada bir kez yarışma yapılsın bence.
Katılıyorum.
Bir jüri olarak söylüyorum, bundan sonra jüri olmasın bencede, ve kontenjan 24 kişiyle sınırlı kalsın, ve haftada bir kez yarışma yapılsın bence.
Sizleri yarışmadan uzak tutmak istemediğim için jüri oldu yarışmada![]()
Sizleri yarışmadan uzak tutmak istemediğim için jüri oldu yarışmada![]()
@Alpay Asma moralini bozma senin şarkı ilk 10' luk şarkıydı.
Sanırım bir 10 yıla yakın sözleşme mi ne oluyor işte bitiremezsen tazminat davası açıyorlar doğrudan. Çok kötü bir sistem bakıyorum başka bir iş bulursam eğer sadece doktora programınıda düşünebilirim. Özel üniversitelere bakıyorum en ucuz doktora programı 20-25 bin insanlar iyi veriyor bu paraları gerçekten zor işler.
Sistem çok berbat cidden. Ben de tıkandım zaten.
ÖYP ayrı dert, işe girsen ayrı dert.
ÖYP'ye başvurdum ben de geçen sene YTÜ ile görüşmüştüm. Kaydını bizim okula aldırman lazım dediler, 7 yıl sözleşme, 60.000 TL tazminat istediler.
Aynı dönem okuldan hocam dedi sana başvuru yaptıralım. Yüksek Lisans boyunca asistanım olursun dedi, sonra Doktora'ya alırız devam edersin akademik düşünüyorsan.
Gittim sevinerek, daha önce girdiğim dil sınavından alamadığım 5-6 puan yüzünden yattı. Dedim okulu çabuk bitirip hemen işe gireyim, o da olmadı. Önce ameliyat, sonra okulda benden kaynaklanmayan sorunlar orası da en az 3-4 ay gecikecek.
İtiraz kabul edilmemektedir.
1. Cenk Yelkenci 144
2. Uğur İz 110
3. Mutlu Şahin 107
4. Ahmet Çoban 98
5. Emre Çakır 98
6. Buğra Ay 89
7. Gökhan Sertkaya 84
8. Osman Uzdu 84
9. Furkan Kahraman 73
10. Serkan Şakrak 72
11. Ozan Kesgin 67
12. Selver Alkaptan 66
13. Ertuğrul Akkaya 60
14. Aslan Türkoğlu 56
15. Berkan Yavuz 58
16. Onur Dağdeviren 49
17. Atakan Önel 43
18. İsmail Arık 43
19. Murat Kayanda 42
20. Kemal Bulur 40
21. Davut Deniz 37
22. Alpay Asma 29
23. Doğu Alkan 26
24. Murat Akbulak 21
25. Murat Oktay 20
Benim ders dönemi bitti tez yazıyorum bitiricem 2 ay içinde ancak istediğim İngilizce puanını alamadım öyp için bakalım işte yapıyoruz bir şeyler. Bu Venedik ömrümü yedi Alpay gidip Adriyatik sularına atıcam kendimi en son![]()