20 Günde 1 Hazırlık Maçı Yapan, 35 Derecede Çalışan CL Takımı

Sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, 17 Ağustos Pazar günü Belçika 2. Lig ekiplerinden RWS Bruxelles ile karşılaşacak. Brüksel’de Edmond Machtens Stadı’nda oynanacak karşılaşma TSİ 19.00'de başlayacak. Galatasaray, bu maçın ardından İstanbul’a dönecek.

yav amma tantana yaptınız yok hazırlık maçı yapmadık felan filan

bayern münih daha 2 hazırlık maçı yapmış.keza dortmundta yapmış 5 tane ama liverpool haricindeki takımlar fos

atleticoda 3 hazırlık maçı yapmış birisi biziz.

ne yani bunlardamı anlamıyor hazırlıktan

Geçen sene çok hazırlık macı yaptık sonuc ortada.Prandellinin isteği böyle belkide.Hazırlık maçı çok yapınca şampiyonmu olunuyor hemen.Fenerle macımız var daha.

Hklisin her konuda lakin gecen sene emirates turnuvasina katilmis sampiyon cikmis ekibide gorduk sezonda :)

Dedigim gibi haklisin ama kotu bi hazirlik geciriyoruz ;)

beni ilgilendirmez nasıl nerde çalıştıkları. ben hatice ye değil netice ye bakarım. Sezon başı görürüm takımımı.

Fenerbahçe, Bursaspor ve Eskişehirspor maçlarında takımın durumunu net bir şekilde görürüz. Ya geleceğe dair umut verecek ya da kaosa sürükleyecektir.

Ünal aysal akıllı yönetimi dağıttı, elde kalanlarla ancak bunu becerebiliyor. Rezalet bir yönetim anlayışımız var son seçimden beri.

Fenerbahçe maçına en az 3-4 ciddi hazırlık maçıyla çıkmamız gerekirdi.

bu ne karamsarlık, hazırlık maçları oynamak şart değil hoca öyle istemiştir.

Geri
Üst Alt