#20 İlkay Gündoğan

10 numara kendisine çok yakışırdı . sane'ye de 7 numara güzel olurdu

Formamızla izlemek için gün sayıyorum ya acayip heyecanlandırdı beni zaten çok severdim Okan hocam inşallah çok bekletmez bizi.

guardiola elinde 1 sene santrafor olarak oynamışlığı bile var babanın. Yeri gelir osimhenin yanına bile atılır

öğrendiğime göre 6 numara oynuyormuş, stoper de oynar mı?

Duran topları Sara'dan almasın şimdi. Onu hesaba katmadık.

ilkay her anlamda sara'dan çok çok çok daha iyi bir topçu. 100 tane özellik sayarsak 99 tanesinde ilkay öndedir. 1 tane özellikte sara ilkaydan iyidir, o da duran top. son 2 yıldır duran toptan neler yaptığımızın farkında değil bazı kardeşlerimiz bence. şu an pirlo falan da gelse sara'nın yanında durup duran top izlesin o kadar söylüyorum. duran topların sara'dan alınması teklif edilemez. kaleyi çok iyi açıdan gören yerlerdeki duran toplarda da içeri kesmeyi düşünüyor, onun yerine kaleye vurmak gerektiğinde ilkay vurabilir sadece. onun dışında kornerleri ve duran topları penaltı gibi yüzdeyle gole çevireceğiz yakında nerdeyse . her top mutlaka tehlike yaratıyoruz . bu tarihimizde olmamıştır

hemen maç olsa da ilkayı izlesek ya , bu kadar heyecanlandığım transfer yoktur son zamanlarda.

Geri
Üst Alt