#20 İlkay Gündoğan

Kondisyon Filan tamam onu gectimde
Ulan Adam hep Yana geriye oynar mi
Kilit pas ta mi atmaz bi arayada mi salmaz
Bir tane kontrada topu kullanip son pasi veren Adam olmaz mi
Kafaca sorunu var bence umursamiyor
Yoksa yetenek yok olmaz

Teşekkür edilip yollar ayrılmalı. Yaşı gereği en azından birkaç sezon Mertens etkisi yapabilir mi acaba diye düşündürmüştü ama yanına bile yaklaşamadı. Futbolu inanılmaz gerilemiş.

Valla isteksiz mi, baska bir sey mi bilmiyorum da top kontrollerini bile ayagindan acarak yapiyor- en azindan benim dikkatimi ceken noktalardan biri bu oldu.

Nhagayi oynatirim, ilkayi oynatmam (ilk 11 olarak secim yapsam) en azindan cocuga sure vermis olurdum, ZTK haricinde ne alabilirim ondan diye fikir edinirdim.

Buyuk hayal kirikligi yasadim ilkay ozelinde.

Okan Buruk bunun transferini onaylayacağına kendisi futbolcu-teknik direktör olarak oynasaydı daha fazla katkı veremez miydi?
Bu yürüyen ceset Galatasaray gibi bir takımda nasıl forma giyebiliyor?Hem de şampiyonluk maçında.
Az daha şampiyonluk gidiyordu bu oynayacak diye.
Bir hafta önce Samsun rezaletindeki durumunu hiç mi görmemiş?

bu adam tam işleyen kusursuz bir makinada çok iyi bir parça. bizim gibi kaos dolu bir ligde ve takımda olmadı. belki de yaşı gereği tam bittiği an aldık. bilemiyorum neyse ne.. seneye son senesi bizde. vedalaşır mıyız yazın bilmiyorum. en yanıldığım adam oldu tarihteki . yeni hagimiz olacağını düşünmüştüm geldiğinde. transferine inanılmaz sevinmiştim. büyük hayal kırıklığı oldu. son yılların en iyi orta sahalarından birini aldık ve adam doğuştan cimbomlu. efsane olacakken kestane oldu :D

Riziko sıfır. İlkay Yanaoynayan.

Gsye çocuk yapıp diploma almaya gelmiş

Ha bir de 4-5 milyon euro falan

1778786462864.webp

Neredeyse bütün sezon Selcuk vari takildi. Bir ABD yapsa iyi olur

Paramizi geri versin, belesten sampiyon oldu.

Arabistan güzel olur bu mevsimde başkan.. Bi düşün

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY..

Gelmesini hiç istememiştim, keşke arabistana filan gitse inanılmaz hayal kırıklığı oldu.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kazandıgı paraları ülkemize yatıracak inş bizde iyi anacagız böylece

Geri
Üst Alt