#20 İlkay Gündoğan

Ön tarafta daha iyi olabilir aslında ama öyle bir oyun zekası ve kalite var ki derinden oyun kurucu olarakta fayda sağlar her türlü.

Tek sıkıntısı çok ama çok geç getirilmiş olması.Şuan gerçekten nereye düştüm modunda.Takıma el atması zaman alacak.Ama o gün geldiğinde çok mutlu olacağız.
Kimseyi tanımıyor ki:))))

taktik olarak takımı ele alması lazım, sahada arkadaşlarını sürekli yönlendirmeye başlayınca bilinki o zaman takım toparlanıyor demektir.

bir süre sonra İlkay'ın istediği oyunu oynamaya başlarız, takımı komple frenleyip pas oyununa çevirip oyunu müthiş soğutuyor, İlkay'ın yaratacağı bu sistem için mutlaka ayağı iyi uzun bir ön liberoya ihtiyacımız var, Lemina gibi değil de mini bir Zubimendi bulmak lazım

Burada baris niye Saneye atmadi diye kizildi da Sane baya caprazda kaliyormus savunmaci da gelmis onune yunus cok bosmus sadece 1 tik daha erken atabilirmis yunusa bence dogru tercih yunus
Denk gelmedim ben ama o pası atmaması problem değil bence de. Sane'nin yine de o koşuları atması değerli. Osimhen ve top kendisinde değilken Barış da sürekli denemeli. O topsuz koşular savunma dengesini çok bozuyor.

Tek problem fiziksel zafiyetimizi artırması.

Icardi, Sane, Yunus gibi fiziksel olarak dezavantajlı oyuncular ile beraber oynadığında takım çok yumuşak bir hal alıyor. Bu tip oyunculardan aynı anda en fazla ikisini tolere edebiliriz. O yüzden etrafındaki oyuncular fiziken diri olmalılar.

Bir de Osimhen geldiğinde görmek gerek, bakalım ne olacak.

Beklediğimden daha iyi çıktı. Kalite kumaş belli performansı gittikçe daha da iyi olacak.

1758918085679.webp

Geri
Üst Alt