#20 İlkay Gündoğan

allahına kurban.webp

olmasa yenemezdik bugün

oyun kurmasını geçtim o kadar iyi fauller alıp o kadar iyi soğuttu ki oyunu

Ön alandaki presin organizatörlüğünü ve arkadaşlarının doğru pozisyonu almasını öyle kusursuz sağladı ki şapka çıkarmak lazım. Müthişti.

Takımda Mertens sonrası böyle bir organizatör eksiği vardı İlkay nokta atışı bir hamle bu eksiği direkt kapatıyor. Çok akıllı ve sakin hala fiziksel eksikleri var ama oyun zekası bunu hissettirmiyor.

Oyundan çıkınca 1 tık sudan çıkmış balık olmamız düşündürücü

Sara yerini dolduramıyor maalesef pek

İlkay'ın mertens'e artısı ilkay saha içi teknik direktör oyuncu mixi bir adam sürekli uyarıyor öğretiyor takım onun talimatlarına göre dizildiği zaman savruk olmuyoruz. Bir de hiç boş top cıkarmıyor ayağından mesala bazen dakikalarca sadece sağa sola pas yapıyor çünkü en uygun anı kovalıyor tam bir pep tetrisatı gerçekten boş top şişireyim boş ara pası atayım boş şut çekeyim yok hep uygun zaman kovalıyor inanılmaz zeki bir adam.

Aslında Sara'nın abartıldığı kadar iyi olmadığını gösterdi bize İlkay artık öğrenmişizdir bu takımın orta sahası İlkay-Torreira-Lemina'dır.

Az birşey fizik kalite eksik… geri kalannherşey muazzam…

Saranın hantalliginin yani sira iq seviyeside dustu gibi geliyor. Herifi kaçirip yerine dublor falan mi attilar neyse bilmiyorumda hayatimda bu adam kadar sert düsen birini görmedim.

fizigiyle oynayan degil akliyla oynayan bir adam oldugu icin uzun yillar hizmet etmesini bekliyorum keske 2 sene once bulussaydik

Geri
Üst Alt