#20 İlkay Gündoğan

Sakatlıktan çıktı ritmini bulması 3-4 maçı bulur.

Bence sakatlıklardan dolayı zorunluluktan oynuyor. Çok fazla mücadele etmedi. Sağlık olsun

Kotu oynamak var ama bu o bile degildi. Gerci adama da kizamiyorum. 35 yasinda ve sakatliktan yeni cikti. Kizmamiz gereken takimin basindaki transferden sorumlu sahis.

Arda Turan'ın bir yayınıı var Fenerbahçe maçında sakat olmama rağmen takımım için acılar içinde oynamıştım diyordu. Ne bilim Ilkay bana öyle bir enerji verdi acı çekiyor ama Galatasarayı nı da çok seviyor gibiydi

Maalesef İlkay artık 35 yaşında, şampiyonlar ligi seviyesinde tempo kazanması düşündüğümüzden daha uzun sürecek belli ki

Aman hocam gelirler şimdi hakaret ederler tayfası

Sakatlıktan önceki haline dönemezse Türk Ligi'nde son 15 dakika rotasyon oyuncusu olur seneye...

Sakatlandi nasil sakatlandigi belli degil. Döndü dükülüyor. Bi insan bu kadar kötü oynayamaz hadi oynadi diyelim mücadele eder. O da yok. Bravo

Fiziken bitik bir adama futbol tarihinin gelmiş geçmiş en büyük beyni olsa dahi bel bağlanmaz.

Beyin uzuvları olmadan sadece yumuşak, yağlı ve lezzetli bir organdan ibarettir.

Bu maç fizik olarak yetersizdi kabul, sakatlık sonrası zorlanacağı belliydi ama öncesinde de uçup kaçmıyordu, öyle takımın IQ'sunu yükseltiyor falan hikaye, düşük tempoda idare ediyor işte.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Standart gevşek Galatasaray fizik ekibini son kurbanı.

Sakatlanan ya yok oluyor yada 2 ay yokları oynuyor. Sadece saldır lets go üzerine olan taktikle maximum bu kadar olur zaten.
Takım 3pas üst üste yapamıyor. Bok attığımız afrika kupası da 2000lerin başında böyleydi. Bir iki tutulamayan insan üstü herif sonra sadece mal gibi koşanlar.

Bitti gitti. Sonuç bala göte bir yerlere gelirlerse gelirlerdi gelmezlerse 3. maç sonunda 0 puanla evlerine giderlerdi.

35 yasindaki adami bizde kurtarici olsun diye bekliyoruz. Elbette oynatacan ama daha az süre vererek 1 yari oynatarak filan. Genc oyunculari hic hazirlama sans verme sonra seni cl macinda kurtarsin. Furkan kocak gibi genc oyuncularin var arada lig maclarinda tecrübeli oyuncularla oynatcan ki oyuncu kazanacan.

Geri
Üst Alt