#20 İlkay Gündoğan

Benim icin hayal kirikligi oldu

Cok daha fazlasini bekliyordum ama bir iki mac disinda etkili olamadi

Neden bu kadar tedirgin oynuyor anlamis degilim cok daha fazla katki saglayabilecek bir oyuncu ama mertens’i cok aratiyor

Aciklama yap bro. Sakatliktan yeni ciktim bos kaleye ondan atamadim diye

45 dakikalık canı var maalesef

süper herif ama canı bu kadar

planlama ona göre yapılmalı

çetin hedef maçlar için diyorum 45 dk şeyini

Avrupa'da posası çıkarılıp öyle elden çıkarılmış. Star orta saha transferimiz 35 yaşındaki Gündoğan olmamalıydı.

Mertensde de aynı hataya düştük adamı öldürüyorduk.

İlkayı yarı antrenör yarı futbolcu modunda 25 -30 dakika sonradan oyuna akıl katması için girecek şekilde değerlendirirsek hem bizim hem kendisi için en doğrusu olur.

Mertensde de aynı hataya düştük adamı öldürüyorduk.

İlkayı yarı antrenör yarı futbolcu modunda 25 -30 dakika sonradan oyuna akıl katması için girecek şekilde değerlendirirsek hem bizim hem kendisi için en doğrusu olur.
hedef olmayan anadolu maçlarında 60-70 dakka alabiliriz

bence ilk yarıları oynatıp maçı çözdürüp çıkarmak da mantıklı

illa supersub gibi takılmasına gerek yok yani

Bu adam geçen sezon 90 dakikadan hesaplarsak 37 maça çıkmış. Neredeyse bizde Barış kadar süre almış toplamda. Sakatlık sorunu yaşamamış. Yani sonuna kadar tüketip göndermediler ise, yaşıyla, fiziğiyle alakalı bir sorun olmamalı.

İlkay yokken hiç bir şey oynamıyoruz, bunu da görmek lazım. Asıl İlkay'dan 10 yaş genç Sara'ya bakalım.

her mac bi topcu cikip avel gibi kaciriyor ve o an aslinda maci yenilcegini hissediyorsun saha kenarinda zaten birisi yok .. zulüm gibi yeminle

ilkay bitince takım da bitiyor bu kadar net

ilkayı idareli kullanacak bir kadromuz olmadığı için her maç 45 dkda pilimizin bitmesine alıştık

Geri
Üst Alt