#20 İlkay Gündoğan

Atletizmi düşük ve beli kalın oyuncular yaşlandıkça çekilmez hal alıyorlar, İlkay tüm iyi niyeti ve üst seviye kalitesi ile bunu 30-35 dakika kapatabiliyor ama fazlası yok zaten olmayacak. Sara ile Yunus zaten orayı beceremiyorlar bundan dolayı bizim ekmek gibi su gibi 10 numaraya ihtiyacımız var.

La hani gelince city gibi oynuyoduk seti öğreniyoduk rakipleri abluka altına alıyoduk

Ciddi sikinti var. Geldigi gunden beri. Hele Mertens sonrasi takim gucunu ciddi manada dusurdugunu dusunuyorum. Fizik kalite 0. Oyun aklina diyecek lafim yok ama faydasi olacagina zarari var. Ben begenmiyorum. Sara'yi da bozdu. Hangi birini sayayim, her tarafi negatif.

Senin gibi kaliteli ayaklara sahip birisi o golü nasıl kaçırdı yav kaç gündür aklımdan çıkmıyor bir türlü.

Ciddi sikinti var. Geldigi gunden beri. Hele Mertens sonrasi takim gucunu ciddi manada dusurdugunu dusunuyorum. Fizik kalite 0. Oyun aklina diyecek lafim yok ama faydasi olacagina zarari var. Ben begenmiyorum. Sara'yi da bozdu. Hangi birini sayayim, her tarafi negatif.
İlkay kötü ama şu sarayı bozdu ne demek yahu.
Sara takımı bozuyor hala farkında değilsiniz pes arkadaş.

Sakatlık öncesi çok iyi oynuyordu, sonrasında takım gibi o da kötü.

Sara sezon başından beri bok gibi oynuyor. Tek numarası duran toptu artık o da yok.

İlkay kötü ama şu sarayı bozdu ne demek yahu.
Sara takımı bozuyor hala farkında değilsiniz pes arkadaş.
Sara'nin takimi bozdugu falan yok. Ikisi oyundayken Ilkayzarar veriyor. Korner atarken bile gidip Sara'ya biseyler soyluyor. Ilkay bu sezon her kotu sonucun sebebidir.

Sakatlığı kadar ilkay gayet iyidi fizigide kotu degildi 60 70 dk çıkarıyordu, yaşlı oyuncularin sakatlık sonrasi toparlamasi daha uzun sürüyor

Sara'nin takimi bozdugu falan yok. Ikisi oyundayken Ilkayzarar veriyor. Korner atarken bile gidip Sara'ya biseyler soyluyor. Ilkay bu sezon her kotu sonucun sebebidir.
Tabii canım ilkay olmasa sara döktürecek.
Sara ilkayın oynadığı topu hiçbir zaman rüyasında bile oynayamaz
Saraya 20 mikyon veren verdiren adamın istifası istenir ama işte senin gibi düşünen çok olduğu için tepki olmadığı için her türlü kepazelikleri yaşatıyorlar transferde.

Tabii canım ilkay olmasa sara döktürecek.
Sara ilkayın oynadığı topu hiçbir zaman rüyasında bile oynayamaz
Saraya 20 mikyon veren verdiren adamın istifası istenir ama işte senin gibi düşünen çok olduğu için tepki olmadığı için her türlü kepazelikleri yaşatıyorlar transferde.
Benim gibi dusuneni pek gormedim, ama Ilkay'i yalayanlari cok goruyorum. Berbat oynuyor ve takima zarar veriyor.

Benim gibi dusuneni pek gormedim, ama Ilkay'i yalayanlari cok goruyorum. Berbat oynuyor ve takima zarar veriyor.
Rengim sara konusunda senin gibi düşünen çok demek istedim.
İlkay konusuna gelirsek daha dün gibi hatırlıyorum ilkay gelirse burada çöp ilan edilir dedim.Biz ctiy değiliz.Çokşey istenecek kendisinden.Bizde Allaha emanet sahaya yerleşim var dedim.Ama ilkay fit olursa bir şekilde fayda sağlar bu çok net.Ama ne kadar yeterli oluro hep tartışlılacak.

Rengim sara konusunda senin gibi düşünen çok demek istedim.
İlkay konusuna gelirsek daha dün gibi hatırlıyorum ilkay gelirse burada çöp ilan edilir dedim.Biz ctiy değiliz.Çokşey istenecek kendisinden.Bizde Allaha emanet sahaya yerleşim var dedim.Ama ilkay fit olursa bir şekilde fayda sağlar bu çok net.Ama ne kadar yeterli oluro hep tartışlılacak.

Elbette City başka seviye ama bizde de Allah’a emanet falan değil renktaş. Abartıyorsun. İlkay’dan çok şey istenmiyor, ne yapabildiyse bugüne kadar onu istiyoruz. Mesela ben uzaktan gol atmasını beklemiyorum, ceza sahası koşularıyla gol atmasını bekliyorum ama.

Elbette City başka seviye ama bizde de Allah’a emanet falan değil renktaş. Abartıyorsun. İlkay’dan çok şey istenmiyor, ne yapabildiyse bugüne kadar onu istiyoruz. Mesela ben uzaktan gol atmasını beklemiyorum, ceza sahası koşularıyla gol atmasını bekliyorum ama.
Reis inan hiç abartmıyorum..
Bizim en büyük sorunumuz bu.
İlkay konusunda katılıyorum.Ama biz takım olarak kötü oynuyoruz.İlkayın o koşularını görecek adamda lazım.Bu gibi özellikler doğru oyunu oynarsan çıkar.

orta sahamızda çok fazla yumuşak topçu var toreyra bile yumuşak bir orta saha kırılganlık ve geçirgenlik yaratıyor. Lemina yokken çok göze batıyorlar. Orta sahamızı sertleştirecek isimler lazım @Doruk Ata TANRIVERDİ

Geri
Üst Alt