#20 İlkay Gündoğan

Hayal ettigimle izledigim arasinda cok fark var yav

yani ne desem, tamam yasi var kimse durmadan kosmasini beklemiyor ama bu kadar tecrübeli bir futbolcudan biraz daha agiriligini koymasi gerek bu tür maclara, orta sahadan daha iyi oyun kurmasini beklerdim.

Maalesef anca rotasyonda iş yapar.

Sadece pasör ve teknik sporcular cacık oluyor. Lemina tipi yırtıcı dinamik adam almak lazım
35'inden sonra gelince böyle olabiliyor. Mertens piyangosu 40 yılda bir vurur.
Ha ben en azından 1 yıl bayağı iş yapacağını düşünüyordum da, çok kötü durumda. Futbolu bırakma kıvamına gelmiş. Bari 2. devre toparlasa.

ölüsü iş yapar diyordum da ölüsü harbi çok kötü.

yekta kurtuluş gibi oynuyor.

35'inden sonra gelince böyle olabiliyor. Mertens piyangosu 40 yılda bir vurur.
Ha ben en azından 1 yıl bayağı iş yapacağını düşünüyordum da, çok kötü durumda. Futbolu bırakma kıvamına gelmiş. Bari 2. devre toparlasa.
bir de mertens ince yapılı bir adam. hız kalmasa da ayak çabukluğu hala vardı. topu alıp dönerken yavaş kalmıyordu.
ilkay daha kalın. yaş ilerleyince artık hiç dönemez olmuş.
aslında pas açılarına görmüyor değil. görüyor ama atmak için beli dönmüyor.
üzerinde baskı yokken arkadan temiz çıkmamıza yardımı oluyor zaman zaman ama o kadar.

Oturup Cityde falan alıcı gözle izlemedimde İlkayın olayı ne la tam olarak çok güzel şekilde alıp yanına vermesi mi? Fizik gücü bitik zatende attığı paslar hat kıran paslarda değil, direkt enine yada yanına veriyor çoğu pası. Dikine yada diagonel çok isabetli paslar atsa yine idare edilir derin oyun kurucu gibide adam direkt alıp yanına veriyor ben bişey anlamadım.

Baba çok emniyet sibobu gibi takılıyorsun ama ya ilk eleştirim olacak sana

Gerçi o kadar geniş alanda kullanmaya kalkıyoruz ki senin de ayarını kaçırmış olabiliriz

Skor katkısı inanılmaz düşük.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gelmesini cok istedim mertens rolünde iyi isler yapacagini düsündüm

Iyi basladi ama sakatliktan sonra tekrar toparlayamadi

Aradan haftalar gecti ama performansi daha da geri’ye gitmeye basladi

Simdilik benim icin hayal kirikligi,ilkay bundan cok daha iyisini yapabilir cok rahat bir sekilde

Umarim tatil de toparlar ekstra calismalar yapar

Geri
Üst Alt