#20 İlkay Gündoğan

Meşhur yan pas üstadı. Klas adam 56 da 53 pas isabetiyle oynamış. Böyle topu forum üyeleri bile oynar. Yaşlı, ruhsuz, başarıya doymuş futbolcuların alınmadığı bir Galatasaray görmeden gideceğim bu dünyadan

At sahibine göre kişner, sorsak "antrenman yapmıyoruz, böyle takım mı olur?" filan diyordur.

Tatil köyüne geldi adamcağız, sürekli izin-maç, başka bir bok yok.

hakan gibi bi adam varken bu alındı

Selcukun son iki senesi gibi

Iki sene once yalvardik gel diye elinin tersiyle ittin. Cocukluk hayalini doya doya yasadiysan cek git kardes. Biktik artik.

Herif sakatlandigindan beri futbolu unuttu.Napiyosun sen haci ya sahada gez diye mi geldin. City’de gotun cikiyodu her seyi yapiyodun burda napiyosun acaba ya.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Maçı tutsun diye son 20 dakika oynar en fazla ideal kadroda düşünülürse büyük hayal kırıklığı olmaya devam eder.

Yazın yangınını yapan tayfa nerede gelsin diye ortalığı ayağa kalkmıştı çocukluk aşkı cart curt ayağına emeklilik maaşını attı cebe. Şimdi aynısı hakan için yapılıyor o da farklı olmayacak ilkay'dan

efe akman da bunun kadar oynuyordu zaten al baba ver baba al ver ben çıkayım bende oynarım o kadar

Hiç gelmesini istemedim en baştan beri dedim. Posası çıkınca bize geldi ilk cityden ayrıldığında gelecektin madem harbi cimbomlusun!

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt