#20 İlkay Gündoğan

Formsuz evet sakatlıktan sonra geriye gitti ama benim anlamadığım birşey var. Bu adam City den geldi taş gibi 1-2 aya posası çıktı. Normalde City de hep gole yakın bölgelerde oynatılıp verim alındı bizde en son defans önünde top dağıtıyo. Ne zaman bu görevde oynasa hem kötü oynuyo hemde takım baya düşüyo. Lemina Sara önüne olsa daha mı kötü olur? Acaba bu formsuzluğun tek sebebi kendisi mi? Ve maalesef aynı durum İlkay dışında başka oyuncularda da var.

Sahada ruh gibi gezersen laf da yersin kufur de. Ilkay'i almak buyuk bir hataydi.

Geçen yıl EPL’de 33 totalde 54 maça çıkmış adam sende bitik duruyorsa kendini sorgulaman lazım. Yeter arkadaş her gelen oyuncuya bok atamazsınız.

Hepsi mi buraya gelince salacağı tuttu? Ya sen adama düzgün antreman yaptırmıyorsun ya da adamı nasıl kullanacağını bilmiyorsun. Torreira ile İlkay’a saha içinde aynı görevi verirsen cortlar tabi. Bu kadar mı futbol cahilisiniz. Adamın City’de Rakip Ceza Sahasında topla buluşması 4-5’di bizde 0-1… Sadece şu bile İlkay’ı nasıl kullanmaya çalıştığını gösteriyor. Aynen Pep bu işi bilmiyor. 8 sezon adamı hatalı kullanmış, sen 35’inden sonra defansif orta saha yaratarak doğru kullanacaksın inş..

Evet yanlış oynatiliyor ön libero olarak kullanıyoruz bazen ancak bu bitik olduğunu ve bu yaşlarda suyu çıkmış topçuları almamamiz gerektiğini değiştirmiyor.

Bomboş pasları atamıyor bunun fizikle falan açıklaması yok, salmış bir şeyleri.

IMG_0318.gif

Umarım derhal ayrılır. Zararı var şu an herifin. Bi daha da hışı çıkmış adam almayız artik. 30 yaş üstü topçu yasaklanmalı

Zayif halka. Yine de Demirbay'dan iyidir.

Sene sonu bir şekilde çıkmak lazım yalan yok çok istiyordum çokta severim ama bitik düzelmesi de pek olası değil transferin son günü olduğu için istemiştim en azından tecrübe kadro derinliği için ama büyük hüsran 2 sene önce gelse çok farklı olurdu çocukluk aşkın işin 35’i beklemene gerek yoktu

Liverpool maçında Barış’a attığı toptan sonra çalınan penaltı gerekçesiyle bu sezon misyonunu tamamlamıştır. Artık sahada fazla fayda vereceğini düşünmüyorum. Teknik heyete katılsa seneye daha faydalı olur.

Geri
Üst Alt