#20 İlkay Gündoğan

Hoca taktı mı takıyor işte. Tamam İlkay beklentilerimizi karşılamamış olabilir ama kendisi böyle maçların adamı. Anfield'ı da, Liverpool'u da avucunun içi gibi biliyor. Alsana ikinci yarıda oyuna. Herkes iyi olur, kimin yerine alayım dersin ama takım dağılıyorken neden düşünmüyorsun adamı.

Sara'nin 1 mac harikalar yaratip, 5 mac rezilleri oynadigi bir duzende, her mac ciddi sureler bulmamasini eli ayagi duzgun hicbir teknik adam aciklayamaz.

İlkay'dan ziyade sorun Okan'da bence, Okan kullanamıyor bunu diye düşünüyorum.

1774201068413.webp

Hangi akla hizmet 4.5 milyon euro alıyo

2 yıllık sözleşme yapmışlar bir de sat desen satamazsın git desen gitmez

Rızık reisten ders almalıydık

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sara Gündoğan: "Seninle gurur duyuyorum. Geçtiğimiz iki yıl boyunca, Barcelona ve Manchester City ile en üst düzeyde oynadın ve yine de boş zamanlarında, maçlardan sonra ve geceleri geç saatlerde ders çalışmaya devam etmeyi başardın. Bu gerçekten büyük bir adanmışlık ve güç gerektirir.Tebrikler Aşkım."

Biraz fazla görmezden geliniyor gibi geldi bana. Hoca unuttu bildiğin bu adamı

Şurda şampiyonluk yolunda önümüzde 5 maç kaldı, ligde önümüzdeki 5 maçın tamamını kazanıp şampiyon olmamız gerekiyor. İlkay da kalan bu süreçte özellikle Sara 'nın sakatlığında farkını ortaya koyması gereken, elinden gelenin de fazlasını yapması gereken oyuncuların başında geliyor

Acil girmeli

Ne oynayacağının bir garantisi yok ama mevcut yapıda en azından daha kötü olmazdı.

Maçı izlerken ben daha çok terledim, paşamın forma paketinden çıktığı gibi.

6 metreye falan pas atmadı en uzak 5 metre o da geriye inanılmaz rezalet ya

Geri
Üst Alt