#20 İlkay Gündoğan

Ya aslında ilk yarının başında hemen belli etti kendisini, oyuna etki etti. Oyunu kontrol ettik, golü de attık. Ama sonra ne olduysa saçma sapan bir VAR müdahalesi ve lüzumsuz bir duran top golü ile tekrar tüm momentum rakibe geçti.
Fiziken bitmiş, ikili mücadeleler giremiyor, girse de kazanamıyor.

Dayı şunu kadro dışı falan bırakın da takım ibret falan alsın.
İsmi var diye eleman sürekli sahaya çıkıyor rezil kepaze adam sadece yanındakine pas veriyor

girince toparladı takım baya ama yeterince ağırlık koymuyor
tabii City ne alaka biz ne alaka ama ben saha içinde hocalık yapar diye hayal ediyodum

Mertensi şu saniye tatilden döndür 2 gün 5e2 oynat kocaeli maçında son 20 dk sahaya sür bundan daha etkili performans verir

oynamaya devam etmeli

pili bitene kadar sahada durmasi faydali

Eyvallah baba en kritik maçta sahada futbolcuya benzeyen tek adam sendin.

Ayağına sağlık umarım üstüne koyarak gidip sezon finalini güzel yaparsın.

Adama Jem Karacan'mış gibi davranmaktan vazgeçelim, şampiyonlar şampiyonu bir adam, sezon sonuna kadar her maça 11 başlamalı şampiyonluğu ilan edene kadar!

Net olarak sahada görmek isterim abi. Başla İlkay' la 60 da pili bitince çıkar. Fazla gömüldü abi. Hoca unuttu bu adamı resmen.

İlkay’la Sara yan yana birlikte oynayan ortasahadan hayır m gelir, Sara yüzünden kötü gözüktü

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Barca City görmüs bir oyuncu degilde sanki anadolu takimin dan gelmis bir Hali var, mac icinde hic agirligini koyamiyor tecrübesini gösteremiyor iste bunun icin hakani da istemiyorum, sistem takimlarin oyunculari bizde rezil oluyor

Geri
Üst Alt