#20 İlkay Gündoğan

İlkay ölmüş maalesef Kaan ile birlikte. Bu iki ölüden bir şey beklememek ŞL'ye dahi yazmamak lazım, madara ederler adamı.

Devre arası Kaan ile beraber Eyüp ya da kasımpaşaya postalanmalı

Bu dayının tek faydası,bu olduğu için Çalhanoğlu çöpünü çakamıyorlar.
İki tane gurbetçi çöp bize bile fazla.

Hücuma eklenecek 2 bağlantı oyuncusuyla İlkay da rotasyonda verim alınabilir hale gelecektir. Şöyle istikrarlı şekilde pas bağlantıları kurabilen takım olamadık hiç. Bu olamadığı sürece de İlkay işi yaş.

Bi ağırlığın olsun lan 2-3 transferde devreye gir.
Klüp güvenliği bundan daha çok efor harcıyordur takımın geleceği adına

Millet Kaan'a laf ediyor da Kaan'ın faydalı olduğu sezonlar var en azından, bu arkadaş rezilliğin resmini çiziyor utanç vesikası.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mesut özil'den bile büyük hayal kırıklığı. rızık reyisle zaten mukayese edilmez. performansın bokluğunu geçtik oynadığı ender dakikalarında saha içi liderliği anlamında da bi halt yediği yok. nutellacı baba olarak çıktı karşımıza, peripella kardeş olarak devam ediyor. o kadar gelmesini istemiştim, zaha'dan bile büyük hayal kırıklığı oldu benim için.

azz4om.jpg

Ne kadar Zengin Takim oldumuz misal.ilkay dan belli, sirf Türkiye Kupasin da süre alabilecrgini ve orda da aman aman oynamiyacagini bildimiz halde buna kaana milyon euro veriyoruz. Sirf Kadro derin gözüksün diye milyonlarca euro cöpe atiyoruz. Zaten ben Galatasaray liyim diyen oyunculardan korkacaksin.

Bu futbolu falan birakiysa jubile maci neden yapilmiyor ki?

Sara-Alex-İlkay
Sane - Osi - Rafa

izleyelim bir maçta. O zaman anlaşılır İlkay'ın durumu.

Geri
Üst Alt