Onat Can Sağıroğlu
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2008
- 20.150
- 26.350
- 2.928
Okan hocanı yiyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan hocanı yiyorlar
5 milyon öyroya fenerli olur musun33 yaşından sonra Türk ve Galatasaraylı olduğunu hatırlayan 1'i.Gelmesi Takım'a o kadar hataydı ki bunun..
Büyük konuşmak istemem hayır ama 5 milyon euromun olması beni şu şekilde mutlu eder temsili kanks yav5 milyon öyroya fenerli olur musun
Yedek kulübesine ve kadroya giremeyenlere ödediğimiz maaş bütçesine, sıfırdan 25 kişilik kadro kuran ekipler var ligde. Biz parayı hiçbir zaman doğru kullanamadık. Erden Timur en azından maaşları makul seviyelere çekmişti, o gidince de ipin ucu kaçtı. Gelinen noktada bu kadar imkana rağmen gidip şampiyonlar liginde denk bir takımdan deplasmanda 3 yediğimizde, ama iyi mücadele ettik diyenler oluyor. Premier lig seviyesinde harcama yaptıktan sonra ligde her maçı kazanmak istemek ve CL'de denk takımlara karşı sonuç alabilmek artık beklenti değil zorunluluktur. Yani bunu mevcut hoca, yönetim için değil, kim olursa olsun beklemek zorundayız.Yedekte 5 milyon Euro alan biri durabiliyormus demekki. Parayı doğru kullansan Çok iyi kadrolar kurarsın. Erden Timur gibi akıllı adamlar gerekiyor. Biz simitciyle transfer yapmaya calisiyoruz
50 bin TL’ye fener forması giyer en büyük fener videosu çekimlerimBüyük konuşmak istemem hayır ama 5 milyon euromun olması beni şu şekilde mutlu eder temsili kanks yav
![]()
50 bin TL’ye fener forması giyer en büyük fener videosu çekimlerim
galatasaray ı savunsanız şaşardımYengem vermiş odunu.
Sen zaten şaşırmışsın.galatasaray ı savunsanız şaşardım
33 yaşından sonra bu dediklerini hatırlıyor olsaydı Barcelona yerine bize gelir, daha sonra barcelonadan ayrılırken de yine bize gelirdi. 35 yaşında kimse yüzüne bakmamaya başladığında bunu hatırladı.33 yaşından sonra Türk ve Galatasaraylı olduğunu hatırlayan 1'i.Gelmesi Takım'a o kadar hataydı ki bunun..