#20 Papa Alioune Ndiaye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dd8844fc457a484f8d2c9e2971c241bb.jpeg

496721aee77d498abfa5c39bcf7004d6.jpeg

e7a17aa495714a06909c1f77c22947da.jpeg

başganımız N'diaye nin kucağına oturup atmalıydı imzayı,aslına uygun olarak

mairano 2.3, n'diaye 2.75.

başka söze gerek yok. sırf bu yüzden anadolu dan gelen topcuları gelmeden bitiriyoruz, o adam daha ii top oynar mı yatar aga, akar istanbul alemlerine 4 sene sonunda da futbolu bırakır.

Bana bak kara çocuk. Sahada 3 ayakla oynaman lazım. Motorun soğumamalı. Hayırlı olsun

Seni bu takıma alanın da aldıranın da, alınmanda katkısı olan herkesin de şirazesine sokayım.

Fernandonun maliyetini açıklasınlar hele bir de bence esas cümbüş o zaman kopacak

Bu Ateş üfleyerek sönmez

1 ayda fernando ve feghouliyi getiremeyen yönetim
Diğer yandan 1 hafta bile sürmeyen ndiaye transferi
Bi bok yiyorsunuz bari aleni yapmayın be.haram zıkkım olsun yediğiniz komisyonlar
Olan hem taraftara hem de gelen oyuncuya oldu.Herif daha topa değmeden bi ton tepki aldı.Aynı durum belhanda da wesleynin ayrılışında yaşandı.
Bu denli iş bilmezlikle hala başımızdalar ve kulüp adına hayati kararlar alabiliyorlar

#dursunözbekistifa
#yönetimistifa

Arkadaşlar artık kazık bi tarafımıza girdi, bu suç bu yeni transferlerin değil bunu bi kabullenelim. Bu adamlar erene tolgaya serdara kaç para saçtı allah askına, nasıl maliyetler bekliyordunuz hele bir de piyasa almıs basını gidiyorken... Tek suclu yönetim ve onlara destek olan dinozorlardır.. Ndiaye veya belhanda veya gomis vs değil... Belhanda ya yapılan hata bu adama da yapılmamalı, destek olalım ki göte giren kazık daha da büyümesin, yine de ümitliyim. Maliyeti bir kenara bırakırsak kötü futbolcu değil, bir kenara bırakamıyorum o ayrı, ama suç futbolcuların değil, o yüzden bir sezon izledikten sonra, sonuctan sonra istediğiniz topcu ya sallayın ama su an tek suclu yönetimdir

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En iyi dransferimiz bu olacak relax olun

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[IGM]BXXUz0PAbqI[/IGM]

Ligi yakacak yakacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt