#20 Papa Alioune Ndiaye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ümidim var. İyi işler yapacak inşallah. Fernando ile birlikte.

GSCimbom Mobile App

Evet;sevgili GSC üyeleri de ndiaye'yi göklere çıkardığına göre
Yeni balonumuz hayırlı olsun.

donk'un ilk maçin da attığı golden sonraki yorumları çıkarıp şuraya koysak ta belki biraz utanirlar

Ortasaha da 3 senedir selçuk oynuyordu SELÇUK.
Onun yerine BAL liginden Oyuncu getirip koysan yine hareketlenme olurdu.
Bir şeyin de suyunu çıkarmayın.

Seneye transfer dönemi yedeğe yazacağınız bir ismi bu kadar sisirmeyin

Sürün yağlı surat!

Tamam ben de şişirilmesine karşıyım. Gerek yok, biraz oynasın görelim ama seneye transfer dönemi yedeğe yazacağınız adam diyip adamı gömerek de eline ne geçiyor merak ediyorum.

Biraz daha pozitif olsan ne olur renktaş?

sadece bu değil yeni transferlerin tamamı elde kalan eskilere bakıp yönetim zafiyetini sezip kendilerini salacaklarmış gibi geliyor hep.
bi maç koşar mücadele eder 3 maç yapar 5 maç yapar baktı bi kendileri mücadele ediyor ulan alemin enayisi bizmiyiz diyip yatışa geçmeleri olası.
iş en başta yönetimde bitiyor tabi. herhangi bi baskı disiplin yok nasılsa.
başı boş buzağı bile daha iyi yönetir şu kulübü

sadece bu değil yeni transferlerin tamamı elde kalan eskilere bakıp yönetim zafiyetini sezip kendilerini salacaklarmış gibi geliyor hep.
bi maç koşar mücadele eder 3 maç yapar 5 maç yapar baktı bi kendileri mücadele ediyor ulan alemin enayisi bizmiyiz diyip yatışa geçmeleri olası.
iş en başta yönetimde bitiyor tabi. herhangi bi baskı disiplin yok nasılsa.
başı boş buzağı bile daha iyi yönetir şu kulübü

Bu transferler kimin isteği doğrultusunda gerçekleşiyor reis. Dursun değil, yönetimden herhangi biri de olamaz. Kaliteli bir kadro kuruluyor, pahalı lakin nokta isimler. Tudor böyle adamlar isteyebilecek kapasitede mi

Bu transferler kimin isteği doğrultusunda gerçekleşiyor reis. Dursun değil, yönetimden herhangi biri de olamaz. Kaliteli bir kadro kuruluyor, pahalı lakin nokta isimler. Tudor böyle adamlar isteyebilecek kapasitede mi
bilmiyorum herhangi bi tahminde yürütemiorum. belki cengo ahmet bulut ile kafa kafaya verip bişeyler yapmaya çalışıyordur.
ancak asıl sormak istediğin terim mevzusu olsa gerek.yerli piyasadan en son onun istediği yabancı bi futbolcu bu fiyatlara transfer edilmişti sonucta (edit2) sanmıyorum terimin öyle bi etkinliği olduğunu. yöentimi dışardan etkileyen bi iki yaban domuzu o ihtimalin oluşmasına olanak vermezler. doğrusunuda yaparlar.
senin tahminin varsa dinlemek isterim.

edit. geçen yıl jorda olduğu gibi bu yılda tudorun gelenlerde ve gidenlerde söz hakkı olduğunu sanmıyorum

Son düzenleme:
M.Güven / M.Çağıran tandeminde bile kendini göstermiş ligin en iyi topçusu.

Fernando'nun yanında korkunç bir şeye dönüşebilir.

black-lion.png

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Evet;sevgili GSC üyeleri de ndiaye'yi göklere çıkardığına göre
Yeni balonumuz hayırlı olsun.

donk'un ilk maçin da attığı golden sonraki yorumları çıkarıp şuraya koysak ta belki biraz utanirlar

Ortasaha da 3 senedir selçuk oynuyordu SELÇUK.
Onun yerine BAL liginden Oyuncu getirip koysan yine hareketlenme olurdu.
Bir şeyin de suyunu çıkarmayın.

Seneye transfer dönemi yedeğe yazacağınız bir ismi bu kadar sisirmeyin

Sürün yağlı surat!
Yav He He

Yeni Kante mız hakkında nasıl konuşuyorsun ?!
Bu sefer GSC Üyeleri haklı çıkacak.

bilmiyorum herhangi bi tahminde yürütemiorum. belki cengo ahmet bulut ile kafa kafaya verip bişeyler yapmaya çalışıyordur.
ancak asıl sormak istediğin terim mevzusu olsa gerek.yerli piyasadan en son o yabancı bi futbolcuyu istemişti sonucta. sanmıyorum terimin öyle bi etkinliği olduğunu. yöentimi dışardan etkileyen bi iki yaban domuzu o ihtimalin oluşmasına olanak vermezler. doğrusunuda yaparlar.
senin tahminin varsa dinlemek isterim.

edit. geçen yıl jorda olduğu gibi bu yılda tudorun gelenlerde ve gidenlerde söz hakkı olduğunu sanmıyorum

Alınan oyuncuların karakterlerine ve manyaklık seviyelerine baktıkça Terimden fikir alınmış gibi bir hissiyat beliriyor içimde.

Maicon Belhanda ve Badou ne yapacaklarını tam kestiremeyeceğimiz tarzda oyuncular. Engin baytar gibi olmadık pozisyonda acayip bir gol vuruşu da yapabilirler, veya 2. dakika da kırmızı da yiyebilirler. en önemlisi bu oyuncular saha içine bir karakter koyacak isimler gibi duruyor reis. Gomis ve mariano da dahil bunlara.

benim için en ilginç ve izlerken keyif verecek isim Ndiaye. Şu yukarıdaki kısa videoyu izledikten sonra aklıma rocky filmi geldi reis. apollonun menajeri rocky'i tanımlarken 'yumruk yedikçe kalkıp üzerine geldi' diyor ya, Adam yere düştükçe kalkıp üzerine gitmiş. :D

Senin dediğin gibi de olabilir lakin benim hissettiğim fikri sorulmuş gibi. ismi geçen 2 topçu daha var. Feghouli ve Nasri. Fatih hoca oynatır dediğimiz türde sorunlu manyaklar gibi bu isimler.

"o paralara daha iyisi alınırdı" da ayrı bir tartısma konusu. kim mesela o paralara daha iyisi? lemina 18'e gitti, imbula icin kulübü 15-20 milyon istiyor. bu futbolcuların da ndiaye'den ne kadar iyi oldukları da ayrıca bir tartısma konusu bu arada.

sadece maaşı biraz yüksek, 2.75 degil de 2'ye imzalansa gayet normal bir transfer olurmus.
Sırf Osmanlı dan geldiği için bu tartışmalar.
N'Diaye yı Rennes/Udinese gibi takımlar dan alsaydık 10 da versen bukadar laf çıkmaz dı

Gomis ile umarım güzel anlaşır

Son düzenleme:
Dün macda 2 veya 3 basit pas hatasi yapti ama adam ondan sonra eli belinde izlemedi hemen hatasini düzeltmeye calisti.

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Belhanda'nin üzerine binen yükü alacaktır böylece b10 daha kreatif oynayabilir

Ndiaye de en beğendiğim nokta özgüvendi adam ilk maçım daha pasif durup hata yapmayım demedi pas verdi kaptırdı gitti hatasını düzeltti ikili mücadeleden kaçmadı fizik kondisyonu çok iyi üstelik kıytırık bir takıma karşı da oynamadık ben çok beğendim kumaşını belli etti deli badu!!

LG-K500 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İzleyemeyenler için.

YouTube

Toplam 45 dakika sahada kaldı , oyunu anlayisi ve müdahaleleri takriben 360 dakika selcuk İnan'a tekabül ediyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt