- 9 Ağustos 2011
- 60.416
- 33.752
- 3.408
Ümidim var. İyi işler yapacak inşallah. Fernando ile birlikte.
GSCimbom Mobile App
GSCimbom Mobile App
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
YouTube abi akıyo yaa
Evet;sevgili GSC üyeleri de ndiaye'yi göklere çıkardığına göre
Yeni balonumuz hayırlı olsun.
donk'un ilk maçin da attığı golden sonraki yorumları çıkarıp şuraya koysak ta belki biraz utanirlar
Ortasaha da 3 senedir selçuk oynuyordu SELÇUK.
Onun yerine BAL liginden Oyuncu getirip koysan yine hareketlenme olurdu.
Bir şeyin de suyunu çıkarmayın.
Seneye transfer dönemi yedeğe yazacağınız bir ismi bu kadar sisirmeyin
Sürün yağlı surat!
sadece bu değil yeni transferlerin tamamı elde kalan eskilere bakıp yönetim zafiyetini sezip kendilerini salacaklarmış gibi geliyor hep.
bi maç koşar mücadele eder 3 maç yapar 5 maç yapar baktı bi kendileri mücadele ediyor ulan alemin enayisi bizmiyiz diyip yatışa geçmeleri olası.
iş en başta yönetimde bitiyor tabi. herhangi bi baskı disiplin yok nasılsa.
başı boş buzağı bile daha iyi yönetir şu kulübü
bilmiyorum herhangi bi tahminde yürütemiorum. belki cengo ahmet bulut ile kafa kafaya verip bişeyler yapmaya çalışıyordur.Bu transferler kimin isteği doğrultusunda gerçekleşiyor reis. Dursun değil, yönetimden herhangi biri de olamaz. Kaliteli bir kadro kuruluyor, pahalı lakin nokta isimler. Tudor böyle adamlar isteyebilecek kapasitede mi
Yav He HeEvet;sevgili GSC üyeleri de ndiaye'yi göklere çıkardığına göre
Yeni balonumuz hayırlı olsun.
donk'un ilk maçin da attığı golden sonraki yorumları çıkarıp şuraya koysak ta belki biraz utanirlar
Ortasaha da 3 senedir selçuk oynuyordu SELÇUK.
Onun yerine BAL liginden Oyuncu getirip koysan yine hareketlenme olurdu.
Bir şeyin de suyunu çıkarmayın.
Seneye transfer dönemi yedeğe yazacağınız bir ismi bu kadar sisirmeyin
Sürün yağlı surat!
bilmiyorum herhangi bi tahminde yürütemiorum. belki cengo ahmet bulut ile kafa kafaya verip bişeyler yapmaya çalışıyordur.
ancak asıl sormak istediğin terim mevzusu olsa gerek.yerli piyasadan en son o yabancı bi futbolcuyu istemişti sonucta. sanmıyorum terimin öyle bi etkinliği olduğunu. yöentimi dışardan etkileyen bi iki yaban domuzu o ihtimalin oluşmasına olanak vermezler. doğrusunuda yaparlar.
senin tahminin varsa dinlemek isterim.
edit. geçen yıl jorda olduğu gibi bu yılda tudorun gelenlerde ve gidenlerde söz hakkı olduğunu sanmıyorum
Darida nin eline verdi; Siyah Aslanndiaye burada darida nerede?
Sırf Osmanlı dan geldiği için bu tartışmalar."o paralara daha iyisi alınırdı" da ayrı bir tartısma konusu. kim mesela o paralara daha iyisi? lemina 18'e gitti, imbula icin kulübü 15-20 milyon istiyor. bu futbolcuların da ndiaye'den ne kadar iyi oldukları da ayrıca bir tartısma konusu bu arada.
sadece maaşı biraz yüksek, 2.75 degil de 2'ye imzalansa gayet normal bir transfer olurmus.
Sırf Osmanlı dan geldiği için bu tartışmalar.
N'Diaye yı Rennes/Udinese gibi takımlar dan alsaydık 10 da versen bukadar laf çıkmaz dı
GSC App VIP Edition 1.0 ™
Ordan kaça alırdık ?Onu gec, isvicre liginden alsaydik bile, bukadar tantana olmazdi.
Ordan kaça alırdık ?
GSC App VIP Edition 1.0 ™