- 5 Eylül 2014
- 80.072
- 62.705
- 4.283
yav foruma niye şerafettin mi gelmiş
boş boş yorumlara devam ediyor
boş boş yorumlara devam ediyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğru 2017 dünyasında çok doğal bir şeyadamlikla bir alakasi yok yaptiginin. Dogal bisey.
yoruma gelAdam biliyordum bunu
Eğitim Şart
Şero hayırdır, bu aralar çok agresif sin.Sen alıntılama ayı
Eğitim şart
Evlendirelim Seni güzel bir BigBoob'lu sarışın Alman kızıyla.Yok degilim.
bir insanin her postu bos olurmu...onu adam sanmis teallamSen alıntılama ayı
Eğitim şart
ayni mesaji ben yazsam bana sövecek kadar zavalli bir adamsin lan gelmis laf sokmaya calisiyorsunbir bu birde necati var
iki dangalak
Benim bir dakikam diğer bir dakikamı tutmaz. Bir bakmışsın dünyanın en neşeli insanı olurum, bir bakmışsın dünyanın en nefret edilesi insanı olurum. Çabuk sinirlenir çabuk güler geçerim ama bir gün bu sinir yüzünden kalpten gideceğim o kesinŞero hayırdır, bu aralar çok agresif sin.
Eğitimsizliği bukadar düşünme![]()
Bipolar ŞeroBenim bir dakikam diğer bir dakikamı tutmaz. Bir bakmışsın dünyanın en neşeli insanı olurum, bir bakmışsın dünyanın en nefret edilesi insanı olurum. Çabuk sinirlenir çabuk güler geçerim ama bir gün bu sinir yüzünden kalpten gideceğim o kesin
Eğitim şart
Burçlara pek inanmam ama ikizler burcunun bazı özellikleri tam benim için yazılmışBipolar Şero![]()
ayni mesaji ben yazsam bana sövecek kadar zavalli bir adamsin lan gelmis laf sokmaya calisiyorsun
ama böyle devam etmeni umuyorum ve diliyorum
bana eglence cikiyor ne güzel
Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk
Melissaxkt'ye hazırlık yapıyor bence:asd22:
![]()
Badou reisin şakası yok