#20 Papa Alioune Ndiaye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biraz daha ofansif gucunu kullanmamiz lazim o beceri fazlasiyla var kendisinde. cok geride kaliyor rakiple bogusuyor surekli gereksiz fauller yapiyor

Seneye Selcugun arkasında yedek bekler yabancı sınırından oturu.

DJ4YnuHW0AcBnwM.jpg:large

Orta sahaya dinamizm katti, hiz katti.. Rakibi ekarte edip dikine oynamasi harika.. Tam ihtiyac duydugumuz bir oyuncu.

Tolga ile yer değiştirse olur aslında Tudor bunu denemeli. Hücumda daha fazla iş yapar gibi geliyor.

Eğitim şart

Kasimpasa macinda Fernando ile birlikte kalmasinin nedeni hem antalya macinda Fernando'nun kesilen pas baglantilarini acmak icin hemde Kasimpasa kontra ataklarinda eksik yakalanmamak icin yapilan birseydi bana göre

Ayrica takima linnes'e göre daha cok hucuma cikan bir latovlevici katildi

Cok fazla ileri cikmamasina ragmen, hücum anlaminda cok kilit rolü var. Skor katkisinin olmamasi yaniltabilir, ama okadar dikine oynuyor,v ve topu okadar basit ileri cikariyor ki, illaki her cikardigi topta oyundan bir kac tane rakip oyuncu düsüyor. Defansif acidan zaten makina gibi. Cok lüks bir oyuncu. Bukadar hücum yetenekleri meziyetli bir adami bukadar defansif oynatmak büyük lüks.

Izlenmesi en keyifli oyuncumuz. Cok fena gaza getiriyor baskili oyunuyla. Az daha beyni olsa keske.

Bu arada Badou Ndiaye'yi forum'da ilk öneren kisi Kardesim Aydin Aslan'dir

Konusunu acmisti hatirlarsaniz ve prof.dr. Hakan delikanli kendisini cahil ilan etmisti

leşçuk sevdalısı adamın ndiaye'yi önermesi ilginç.
kesin bir yerden okumuştur . aydın'a kalsa leşçuk ilk 11 olmalı ndiaye onun yedeği olmalıdır.

Daha ofansif oynamalı
4-1-4-1 daha uygun bize.

Tabi ki Tudor'un kendisine verdiği talimatlar vardır defansif anlamda sıkıntı yaşamamak için ama kanatlardan geldiğimiz pozisyonlarda ceza sahası yayı civarında daha çok görünmesi gerek diye düşünüyorum. Hem olası bir şut pozisyonu bulma hem de dönen topları toplama açısından. İlk golünü atmasını sabırsızlıkla bekliyorum.

Gerçekten Badou bir ilk golünü atıp rahatlasa çok iyi olacaktı

Birde osmalı'da oynarken çok daha serbest oynuyordu badou burada asıl amacı hücumdan biraz daha defansa doğru kaydı o kadar adam kovala press yap koş derken adam hücum anlamında görevini tam yerine getiremiyor

Tamam belki çok iyi bir pasör değil ama çok ciddi bir hücum silahı badou

-Geniş alanlardan oyuna katılır
-Takımı hücuma kaldırır
-Adam eksiltir dribling yapar
-Sert şutlar ile kaleyi yoklar
-Ciddi seviyede skor katkısı verir

Rakip takım defansında boşluklar verdiği zaman Tudor 'un özellikle Badou 'ya biraz serbestlik tanıyıp onun dribling & adam eksiltme yeteneğinden faydalanması gerekir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt