#20 Papa Alioune Ndiaye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karabük maçında önde denemek lazım. Belhanda sola geçsin, Feghouli'de sağa. Geride kalınca performansı düşüyüor gibi geliyor bana. Hem böylece Tolga'da kesilmemiş olur

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Belhandanin posiyzonunda oynasa cok daha faydali olur. Belhandada Tolganin yerinde oynar.

oynadığımız tüm maçlarda sahanın en iyi 3 adamından biri oldu ancak dün sahada varlık gösteremedi o alıştığımız sağa sola deli gibi koşan pres yapan adamı dün sahada göremedik

Fegulinin kadroya girmesi ndiaye nin hücum performansini yukari cekecek bence.ilk golunu karabuke atar

Bence bu adamı 10 numara pozisyonuna geçirmeliyiz performansı 2 level atlar

Ndiaye'nin üst düzey bir pasör olmadığını zaten biliyoruz. Bu pas hataları bundan önceki maçlarda da oluyordu. Ben kötü bulmadım bugün Ndiaye'yi. Çok daha fazla ileride göründü bugün özellikle ikinci yarı. Belki gol bile atabilirdi Rodrigues bırakmış olsa. İleriye dönük olarak ise şunu söylemek istiyorum. Bursa maçının 2. yarısına bakılırsa :

Belhanda-Ndiaye-Feghouli
Tolga-Fernando

dizilişini kesinlikle denemeli Tudor. Hem Belhanda sol çizgide daha az baskı altında olur hem de Ndiaye'den daha çok yararlanabilirmişiz gibi geliyor. Görmek lazım.

Son düzenleme:
Kendisine "Engine(motor) lakabını koyuyorum. Bir bakıyorsun kendi ceza sahasında,bir bakıyorsun rakip ceza sahasında.

Rakip orta sahayı yaran dribblinglerini daha fazla denemeli

Son düzenleme:
İlk yarı çok pas hatası yaptı ama oyun çok tıkanmıştı ve Bursa iyi oynuyordu. İkinci yarı baskı yaptığımız anlarda patlayıcı değil denge unsuru oldu bu yönden farklı bir rolde oynadı.

Dikine yaptığı dribblingleri daha sık görmemiz lazım, çok daha fazla fayda sağlayacaktır eminim

XPERIA X

Bu hafta bir gol bir asistlik bir katkı bekliyorum kendisinden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt