#20 Papa Alioune Ndiaye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adamın TD'si Şenol Güneş olsa bence çok farklı bir noktada olurdu. O yetenek ve azim var gibi ama ona yol gösterecek biri yok gibi geliyor bana. Sakın yaşı bilmem kaç demeyin, Babel'in durumuna bakın, adam gözden düşmüş ve takım bulamaz halde BJK'ye geldi, şu an kariyerinin zirvesini yaşıyor. Oyunculardan iyi verim almak hocanın işi, ben daha Tudor'un biraz Tolga'nın son vuruşları dışında hiçbir oyuncunun bir yönünü geliştirdiğini görmedim. Tersine herkes oynadığı topu da unutmaya başladı.

Paslari ve driblingi iyi bi 8 numara bulmamiz lazim.ndiaye boylece belhandayi da yedekleyebilir.

8 numara olmak için tekniği, pas kalitesi, top kontrolü yeterli değil. Rakibe dengesizce saldıran, her maç sarı yiyen adamın 6 numara da oynaması pek mümkün değil. Bakıyorum bu adamın ne özelliği var diye hızlı, atletik ve topla ani çıkışları iyi. Bu özelliklerini de bu saydığımız pozisyonlarda gösteremediğine göre geriye 10 numara ve kanat pozisyonları kalıyor. Osmanlı'da da büyük oranda 10 numarada oynamış ve skora katkı sağlamış bir adam. Dolayısıyla 8 ya da 6 numara oynatıp boşuna zaman harcamaya gerek yok. Bir de 10 numarada deneyip durumuna bakmak gerek.

IQ eksilerde bu arkadaşın. Teknik yok, top hakimiyeti sıfır oyun görüşü eksilerde bile değil şut desen dağlara vuruyor. Ne işe yarıyor hala çözemedim deli dana gibi koşup faul yapıyor sadece.

bu adam sezonun ilk 5 maçında böyle değildi...:(

Bu adamı eleştiremeyiz renktaş çünkü adam yerinde oynatılmıyor.Bu herif 10 numara mevkinde oynadığı zaman yaptığı istatistikler ortada
2016-17 sezonu 42 maç 7 gol 3 asist
2015-16 sezonu 33 maç 11 gol 4 asist
2014-15 sezonu 4 gol 3 asist
2013-14 sezonu 9 gol 8 asist
2012-13 sezonu 15 gol 2 asist
2011-12 sezonu 3 gol 6 asist

Eğer birileri eleştirilmesi gerekiyorsa bu adamın mevkisinin forvet arkası olduğunu bile bile transfer eden gerizekalıları eleştirmemiz lazım.Adam hayatı boyunca önde ofansif oynamış Şimdi bizim dahi hoca diyor ki sen orta sahada hem defans yap hem ileriye doğru dikine oyna hem pas at hem gol at.Dünyada bu tip oyuncular var mıdır elbette var.Ancak belli ki ndiaye yerini yadırgıyor.Adapte olamıyor.Tandem orta saha olarak oynamasında ısrar edilirse kayıp edilecek.

su herifi 10 numarada oynatin artik. 8 no dediginin teknigi cok iyi olur. kosturup duruyor. gomisin bosalttigi akani doldurur enazindan

belhanda yedege gecsin bir zahmet

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tarigi falan sollar bu rezillik olarak

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

belhanda yı beğenipte bu adamı yermek de ilginç bişey doğrusu

Belhanda'yı 8'de, kendisini 10 numarada oynatmalıyız. Akhisar maçında denenmeli bu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ya bu adam ilk 3 maç canavar gibi oynadı.
Pres olsun top kapma olsun dribbling olsun pas olsun ne oldu buna ya ne oldu ??

Benim hâla bir numaralı adamım, onu oynatmasını bilen adamın vazgeçilmezi olacak bence.

Yeteneği olmasa ztn ilk başlardada o mükemmel oyunu oynayamazdı

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Ya bu adam ilk 3 maç canavar gibi oynadı.
Pres olsun top kapma olsun dribbling olsun pas olsun ne oldu buna ya ne oldu ??

Benim hâla bir numaralı adamım, onu oynatmasını bilen adamın vazgeçilmezi olacak bence.

Yeteneği olmasa ztn ilk başlardada o mükemmel oyunu oynayamazdı

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Bi tarafları kalkıyor nolacak reis.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Osmanlıspor ile oynadığımız maçlarda bizim defansı silindir gibi ezen, dikine oynayan, çabukluğu , enerjisi , temposu ile bu herif niye bizde değil diye hayıflandığımız Badou'yu taraftarın gözünde tu kaka yaptı ya, helal olsun Tudor'a. Ayhan Akman demiyor mu buna, Gomis'in arkasına koy da bir de öyle görelim adamı kaybetmeden?

Bu adam işlenmemiş bir cevher henüz. Etkileyici özellikleri var. Yalnızca kariyerinde uzun bir süre 8 numara oynamadı.
Daha çok hücumda oynamış olması sürekli hücumu düşünmesine yol açıyor. Bu yüzden defanstan çıkarken top kayıplarını yapıyor. Top kapmaya çabalarken gereksiz fauller yapıyor. Topa sahip olarak takımını yan paslarla rahatlatamıyor. Oyunun temposunu ayarlayamıyor ki kendi enerjisini de 90 dakikaya yayamıyor. Bu yüzden maç içinde bariz düşüşler, yükselişler yaşıyor.

Çünkü tecrübesiz o bölgede. Bunları yapması gözle görülür orta saha özellikleri olduğunu inkar etmemize yol açmamalı. 27'sinden sonra kariyerinde yükselişler yaşayabilir. Sadece oynamalı ve o bölgeye adapte olmalı. Ayhan Akman, Fernando bir orta sahanın maç içinde neler yapması gerektiğini aşılamalı. Gerisi ona kalmış. Premier Lig'lik topçu oyuncu özellikleri olarak. O bölgede tecrübesiz oluşu büyük maçlarda zorlanmasına yol açar haliyle. Bakalım gidişatı nasıl olacak. Hırsı, futbol açlığı öğrenimi ve gelişimi için umut verici.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt