#20 Papa Alioune Ndiaye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öyle demeyin 14'e alıp 16'ya satarak 16m kar yaptık. Böyle de bir takımız. Herifte çok kaliteli bir şampıyınşip futbolcusu.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geliyor orta sahanın dinamosu

Fernando - Ndiaye
Emre Adambaba

orta saha-ül mükemmel

Orta saha fişek olacak inşallah. İç sahada gittiğinden beri çok arıyoruz.

Çata çat ikili mücadeleye giren kaç tane adam var piyasada? Kaldı mı böyle yiğitler? Ndiaye orta sahada dövmeye başlıyordu rakipleri; savunmayı, özellikle Mariano'yu çok rahatlatiyordu. Driplingi ve atletizmi de ekstrası. Bu azmanda biraz şutörlük ya da skorerlik olsaymis paha biçilemezdi.

Ya ya ye Kümeye Ndiaye dedik de artık kabilene yani evine de dönme vaktin geldi muhtemelen stoke city EPL'ye çıkamayacak seneye de bizde olacaktır hatta şartlar uygun olup oyuncu satılırsa ucuza bonservisini de kapatabiliriz. Kabilene şimdiden hoş geldin Ndiaye...

Süper adam yaw yıllardır böyle orta saha görmemiştik dönmesi müthiş

Futbol Takımı ve Teknik Kadro bölümüne alalım. Artık tekrardan aramıza döndü.

Ya ya ye Kümeye Ndiaye dedik de artık kabilene yani evine de dönme vaktin geldi muhtemelen stoke city EPL'ye çıkamayacak seneye de bizde olacaktır hatta şartlar uygun olup oyuncu satılırsa ucuza bonservisini de kapatabiliriz. Kabilene şimdiden hoş geldin Ndiaye...

Stoke Epl'ye çıkma ulan nöbeti başlatalım hemen şimdi baktım 3 maçta 2 puan almışlar gayet güzel :cigara:

Hoş geldin tekrar aslan. Azman pres, dikine futbol özledik. İç sahada rakipleri parçalarız artık yine.

Bonservisi ve alacağı ücrete salladığımı hatırlıyorum. Beni son yıllarda net en iyi kapaklayan futbolcu. Tadı damağımızda kaldıydı, dönmesi iyi oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt