#20 Papa Alioune Ndiaye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senagal milli takiminda 1 kere bile oynamadan 27 yasina gelmis adama milyonlari saydik.

Ben muhasebeci degilim. Milyonlarin hesabini yapmiyorum. Ben siradan adamlara bu denli para sacilmasina karsiyim. Buna 7 vericegine git imbulaya 13 ver anlarim.

Simdi Fernandoya agzimi acarmiyim? Yanina imbula, lemina kiralik gelse gıkım cikar mi?

Simdi de ki dursun becerdi gitti Fernandoyu aldi. Bi bakicak Feenando sahada yaninda 27 yasinda adini sanini duymadigi bir oyuncu. 1 kere milli olmamis hayatinda buyuk takimda ilk kez oynuyor. Onunla frekansi tutar mi ? Olacak is mi? Tek benzer taraflari deri renkleri!!
*Senegal

küfürle kovulacağın günler hemen gelmez umarım, başarılar kara oğlan..

Hoşgeldin güzel kardeşim. Sağlam kazıkladılar bizi ama umarım 2. Donk faciası olmazsın.

İnşallah Selçuğu kesersin Gökçek kazığı.

Bunun adi Badou degil mi yav. Hep Badou dedik Papa Alioune diye yaziyor

nintchdbpict000337771206.jpg

Krallllllllllllll

Hayırlı olsun. İnşallah uyum sağlar.

Ndiaye çok kullanılan bir isim olduğu için mi Badou ismini kullanıyorsun?
Küçükken annem bana Badou diye seslendiği için onu kullanıyorum. N’Diaye savaşçı aslan demek, Badou ise anlamsız bir kelime!

Galatasaray'ın anlaşmak uzere olduğu Badou Ndiaye ile tanışın! | FourFourTwo
""*Benim oynadığım esas yer orta sahanın defansif yönü. Ancak her zaman gol atmayı sevmişimdir. Küçükken kanatta forvet gibi oynardım""

""Rakiplerinden topları bir şekilde almayı nasıl başarıyorsun? Bunda bacak boyunun uzun olmasının ne kadar payı var?*
Kendimi en güçlü gördüğüm yanım her zaman top kapmak olmuştur. Bütün oyunum bunun üzerine kurulu. Bunun yanında rakibimin kafasından geçenleri okuyabilme yeteneğim olduğunu da düşünüyorum. Rakibimle ilk defa karşılaşmış olsam, onu tanımasam dahi ne yapacağını, ilk hamlesinin ne olacağını tahmin edebiliyorum.

Bunu yapabilmeni sağlayan şey ne? Akıl okuma yöntemleri üzerine de mi araştırma yaptın?*
Evet, aslında her şey akılda bitiyor. Rakiplerimden korkmuyorum. Bazen gözünüzün topun üzerinde olması gerekiyor. Bazı futbolcular topla hareket etmeyi çok sever. Bu tip oyunculara karşı oynadığımda ayaklarına bakmak yerine topa bakıyorum. Topa konsantre olursanız kazanmanız daha kolay oluyor. Topla koşu yapan futbolcuya karşı, ondan daha hızlı olmak gerekiyor. Özellikle ceza sahası içinde yaptığınız savunmayla orta sahada yaptığınız savunma arasında fark var, aynı şekilde davranamazsınız.""

Şu 3 tane genç oyuncu olayı nedir acaba ? Kimleri verdik altyapıdan acaba

almış mıyız ? iyi be . inşallah utandırmaz. ilk antrenmanda selçuk'u döversen senin formanı almak boynumun borcu olsun .

Hayırlı olsun camiamıza.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt