#20 Papa Alioune Ndiaye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0BXagB.png

N1XdNX.png

en azından adamın icinde çosku var. selcuk'a yıllarca nasıl tamahhül edildi anlamak güc.

Belhandayi sola atip 4-3-3 ü Selcuk ile oynamayiz umarim

feguli gelirse sol acık icin (kimseyi almassak) yasin-rodrigez kalıyor elde. iki tane orjinal kanat varken sırf selcuk icin belhanda yı sola cekecegine pek ihtimal vermiyorum.

selcuk'u bu kadar düsünse 8 no aldırmazdı. kabul edelim ki herkez önlibero alınır ortasaha transferi biter diyordu. igor badou da ısrar etti ve aldırttı.

Hazırlık maçında çok umut verdi inşallah devamı gelir.
Hayırlı olsun, en büyük eksikliklerimizden birisini kapatacak.

İzleyemeyenler için.

YouTube

Toplam 45 dakika sahada kaldı , oyunu anlayisi ve müdahaleleri takriben 360 dakika selcuk İnan'a tekabül ediyor.
Izlemeyenlerdendim.

Bu videoyu izledikten sonra hayal kirikligina ugradim. Pas kalitesi/tercihleri son derece vasat, GS'in orta sahasini toparlayacak kapasitesi yok. Kendisinden zaten oyle bir beklentim yoktu, fakat yapilan yorumlardan sonra aceba dedim biran.

hızlı hareketli topla aktif, işte özlenen futbolcu. Takıma alıştıkça Fernando ile iyi 2li olacaklardır bence.

Eğer hislerinden pek emin değilsen,
Aradığın aşksa en güzelinden,
O zaman gece vakti acik birakirim kapilari,
hazirim dünden.

(Gelen)O sen olsan bari, seen olsan bari...

Selçuk'u oynatmak için kulağının çabuk çekileceği bir Senegalli aldılar.

Selçuk ve Tudor'un ırkçılığına izin vermeyeceğiz.

Savunmada ikili mucadeleri iyi ama adamini takip etme sorunu var bizde halledecektir eminim adi gectiginden beri baya istemistim kendisini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt