#20 Papa Alioune Ndiaye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hic izlemediginiz bir topçu hakkında sırf cacık bir takımdan geliyor diye ön yargılı olmamayı öğrenirsiniz inş amin. Iki senedir badouuu diye yırtınıyoruz burada.

Yetenekli ama çok disiplinsiz oynuyor daha sakin olmalı ve kafasını kaldırabilmeli. Ani hızlanmaları çok iyi.

adam resmen yılan gibi.asistini yedi tolga kazması

Yallah köyüne ne demek lan ilerizekali. Ndiayeye tapmıyorsun diye böyle seviyesiz yorumları yazma hakkını kim vermiş sana. Seviyesiz zat

Salak salak konusup sinir etme beni lan, yine malligin üstünde. Sana mi soracagim ne yazacagimi.

Ayrica seviyeden senin gibi birisinin bahsetmesi de resmen komedi. Hadi git Hollandanin bayirlarinda yuvarlan dur.

Son düzenleme:
Iyi bir teknik direktörün elinde birinci sinif bir ortasaha oyuncusu olabilir. Lescuk'lu ortasahadan sonra bizi futbolla baristirdi resmen.

Helal olsun Ndiaye, böyle devam hiç bozmadan. Yıldızsın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Furkana dolamak isterim musade varsa
148454b84468be3c9e494c82d8ff58e3.jpg

G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu guzel gunde zorla konudan atilmak isteyenleri goruyorum. Bir rahat durun be.

Aynen böyle devam koçum benim allah nazarlardan saklasın sakatlık yaşatmasın

Biraz tehlikeli bir oyuncu bize de zararı olabilir gibi ama hoş olan şey Galatasaray'da olmayı seviyor ve bunun bir şans olduğunun farkında her anlamda o yüzden güçlü bir motivasyonu var bu bile takımda oynaması için yeterli geçen senelerdeki ruhsuzları düşünecek olursak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt