#20 Papa Alioune Ndiaye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
70 mt kadar bi depar attı. Boş bi depar olmasına rağmen bu gücü kendinde hissetmesi güzel. İnanılmazdı. Maşallah maşallah.

GSCimbom Mobile App

Çok hırslı mücadeleci ama bazen taraftarında gazına gelip oyun dışı rakibi itip kakıyor hakemle çok diyaloga giriyor.Tudor'un sakinleştirmesi lazım Allah'a şükür oynadığımız 3 maçıda direk kopardık rahat oynadık ama sezon uzun illaki istediğimiz skoru erkenden alamayacağımız maçlar olacaktır özellikle derbiler vs takımı eksik bırakabilecek potansiyeli var.Ama rakipleri altına ala ala dikine gidişi efsane ya :D

Bazen orta sahalar sırf rakibine psikolojik üstünlük kurmak için faul yapmalı ama takımın zaten duran top zafiyeti var. Bizim yarı sahada faul yaparken biraz daha dikkatli olmalı. Ara sıra rakibe gereksiz bir şekilde fazla sert girip fauller yapıyor. Bunu da Galatasaray forması giymekten keyif almasına bağlıyorum. Şu an daha ilk maçlarını oynuyor ve çok istekli. Kendini taraftara kanıtlamak ve sevdirmek istiyor. Bu isteği de üzerinde biraz baskı ve heyecan yaratıyor. Fauller dışında maç boyunca bazı pasları planladığı gibi atamamasının sebebi de bu bence. Oynadıkça ve takıma alıştıkça bu eksiğini de kapatacağını düşünüyorum.

Takımı özleyeceğiz ama milli takım arası takım uyumunun daha da iyi seviyeye çıkması için iyi bir fırsat. Yoğun baskılı oyunumuzdan dolayı çok göze batmıyor ama hala pas alışverişlerinde anlaşmazlıklar yaşanıyor ve basit top kayıpları yapılıyor. Anadolu takımları neyse de daha büyük takımlar bazen bu hataları affetmez. Asamoah ve opsiyonel olarak kanat transferinin gelmesiyle uyum sorununu da giderirsek derbilerin de net favorisi oluruz.

rakibi sindiriyor top oynatmamak için herşeyi yapıyor faulleri biraz saçma oluyor bazen oda hızını alamadığı hiperaktif olduğu için. osmanlıdaki hücum gücünü henüz gösteremese de topu ileri taşıması takdire şayan :DD

yaptığı faulleri normal karşılıyorum rakip takıma ortasaha sertliğini hissettirmek önemli.Son üç maçta Tolga,Fernando ve özellikle Ndiaye bunu çok iyi yaptı.Fernandonun kayarak yaptığı 2 tane çok kritik müdahale var.

Muazzam bir pres gücü var.Tam anlamıyla bir boğa.Böyle devam koçum.

Pres yaparken faul yapması dezavantaj biraz kontrol edebilmeli kendini

Tam bir at.
Böyle ekstra efor sarf eden ve koşan oyuncu eksikliğimizi giderdi.

Dursun Özbek: "Uçaklar inmeye başlayacak" ?

Muazzam efor sarfediyor, Kendisinden beklenen patlamayı her an yapmaya çalışıyor yada yapıyor. Fakat takımın buna ayak uyduramayınca uyumsuzluk doğuyor, kendisi açısından telaşa sebep oluyor. Bir kademe düşük rölanti de oynayıp gerektiğinde patlamalı atak yaptığında daha faydalı olacak. Yaklaşık 3 net top kaybı da bu senkron kaymasından kaynaklı.

Ndiaye' nin oyle free oynamasinin sebebi Fernando . Arkasini oyle bir temizliyor ki
Ne alakası var, Fernando var diye mi koşuyor, press yapıyor Ndaye? Fernandonun yerinde başkası olsa yine koşup pres yapacak Ndiaye.. Fernando sadece tamamlıyor, sırıtmıyor.

Son düzenleme:
Abi gereksiz efor ve baskı defodur bence net olarak. Tamam koşan oyuncunun başımızın üzerinde yeri var hep görmek istediğimiz şeyler ama tek başına yarı sahadan rakip kaleciye pas atacak olan adama 1v3 depara kalkmak nedir? Bu ne inanç yiğidim? 2 kişinin kapattığı adama gitmek yerine pas opsiyonunu kapatsan keşke sadece 1 kere değil çok oluyor bunlar rakiplerin kalite seviyesi arttıkça dediğim gibi bunlar defo olmaya başlayacak lig için konuşmuyorum.

Abi gereksiz efor ve baskı defodur bence net olarak. Tamam koşan oyuncunun başımızın üzerinde yeri var hep görmek istediğimiz şeyler ama tek başına yarı sahadan rakip kaleciye pas atacak olan adama 1v3 depara kalkmak nedir? Bu ne inanç yiğidim? 2 kişinin kapattığı adama gitmek yerine pas opsiyonunu kapatsan keşke sadece 1 kere değil çok oluyor bunlar rakiplerin kalite seviyesi arttıkça dediğim gibi bunlar defo olmaya başlayacak lig için konuşmuyorum.

Bazen pres yapayım derken pozisyonunu tamamen boşaltıyor. Ayağa biraz pas yapabilen takım cezayı kesebilir buna. Mesela kalitesi düşük Sivasspor ilk yarıda bir kaç pozisyonda pas ile kırabildi ama devamını getiremediler sınırlı oyuncular oldukları için. Buna dikkat etmek lazım.

Hücuma çıkışlarda Yaya Toure'ye benzer bir tarzı var. Savunma, pres anlamında çok istekli ama kontrolsüz. Bunu düzeltmesi lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt