- 9 Ağustos 2011
- 60.443
- 33.790
- 3.408
70 mt kadar bi depar attı. Boş bi depar olmasına rağmen bu gücü kendinde hissetmesi güzel. İnanılmazdı. Maşallah maşallah.
GSCimbom Mobile App
GSCimbom Mobile App
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fernando kesinlikle kötü değil, ama Ndiayenin dinamizmi ve pressi sanki şuan biraz önde gibi, en azından benim fikrim böyle.
Ne alakası var, Fernando var diye mi koşuyor, press yapıyor Ndaye? Fernandonun yerinde başkası olsa yine koşup pres yapacak Ndiaye.. Fernando sadece tamamlıyor, sırıtmıyor.Ndiaye' nin oyle free oynamasinin sebebi Fernando . Arkasini oyle bir temizliyor ki
Abi gereksiz efor ve baskı defodur bence net olarak. Tamam koşan oyuncunun başımızın üzerinde yeri var hep görmek istediğimiz şeyler ama tek başına yarı sahadan rakip kaleciye pas atacak olan adama 1v3 depara kalkmak nedir? Bu ne inanç yiğidim? 2 kişinin kapattığı adama gitmek yerine pas opsiyonunu kapatsan keşke sadece 1 kere değil çok oluyor bunlar rakiplerin kalite seviyesi arttıkça dediğim gibi bunlar defo olmaya başlayacak lig için konuşmuyorum.