#20 Papa Alioune Ndiaye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi gereksiz efor ve baskı defodur bence net olarak. Tamam koşan oyuncunun başımızın üzerinde yeri var hep görmek istediğimiz şeyler ama tek başına yarı sahadan rakip kaleciye pas atacak olan adama 1v3 depara kalkmak nedir? Bu ne inanç yiğidim? 2 kişinin kapattığı adama gitmek yerine pas opsiyonunu kapatsan keşke sadece 1 kere değil çok oluyor bunlar rakiplerin kalite seviyesi arttıkça dediğim gibi bunlar defo olmaya başlayacak lig için konuşmuyorum.

Bazen presler gereksiz kalıyor ama takımı ve tribünleri müthiş hareketlendiriyor. Böyle de bir etkisi var.

Bazen presler gereksiz kalıyor ama takımı ve tribünleri müthiş hareketlendiriyor. Böyle de bir etkisi var.
Gereksiz presi ile kimse heyecanlanmaz açıkçası ancak gol yeme olasılığımıza karşı heyecanlarınız bu gereksiz presler sonucu iyi bir rakibe karşı. Kocaman bir boşluk oluşuyor orada tek kilit pasa bakar iş bu fırsatı yaratmamak lazım.

Gereksiz presi ile kimse heyecanlanmaz açıkçası ancak gol yeme olasılığımıza karşı heyecanlarınız bu gereksiz presler sonucu iyi bir rakibe karşı. Kocaman bir boşluk oluşuyor orada tek kilit pasa bakar iş bu fırsatı yaratmamak lazım.

Evet doğru. Takımda yardımlaşma iyi ve rakipler güçlü olmadığı için pek göze batmadı. Şuanda ben çok rahatsız değilim bu durumdan ileride daha iyi olacağını umuyorum.

Belhanda gibi Badou'da hazır değil, bu gerçek ama kumaşı sağlam ona eminim. Belhanda gibi formsuz bile olsa takıma katkısı çok büyük. Takıma atletik, mücadeleci ve yılmayan bir karakter kazandırdı. Fernando ile dişlinin önemli bir parçası.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İkili mücadelelere çok dengesiz giriyor. Her an kart görecek diye ödüm kopuyor. Biraz daha sakin Aslanım bir daha sakin ol ki eksik bırakma takımımızı,ve yürüyüşümüzde sana çok ihtiyacımız var.

İnanılmaz enerjisi var doğru kullansa çok daha iyi seviyeye gelir zamanla daha iyi olucak inanıyorum.

Hem içimizde hemde diğer takım taraftarlarinda sürekli bonservisine ve maaşına eleştiri gelmişti. Ama kapakları itinayla takıyor bence

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bonservis değil esas sorun maaşı. İyi oynadıkça sorun yok ama kötü gittiğinde elden çıkaramıyoruz. Bazı şeyleri ne çabuk unutuyoruz gerçekten hayret ediyor insan.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

fernando-reges-galatasaray_ee2456kj8uqk1mcfzlun12t6q.jpg

Ne önyargılı adammışın bee.Ndiaye'yi tutamadın gitti.

Böyle devam etmeli

Gereksiz pres falan bunlara takilmayin fizik olarak bütün takimlardan üstünüz ve prese tek basina gitmiyor,takim halinde gidiyoruz

Belhanda gibi Badou'da hazır değil, bu gerçek ama kumaşı sağlam ona eminim. Belhanda gibi formsuz bile olsa takıma katkısı çok büyük. Takıma atletik, mücadeleci ve yılmayan bir karakter kazandırdı. Fernando ile dişlinin önemli bir parçası.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Belhanda da çok iyi mücadele ediyor ve top kapıyor. Belhanda ama hucumda daha etkili olmalı pas oyununda. Çok yetersiz buldum bu konuda belhanda yı maalesef şimdiye kadar ama erken henüz tabiki. Bir kaç hafta daha geçsin alışsın oyuncular birbirine daha iyi olacak umarım.

Bu adamı farklı yapan şey mücadele gücü

Ayrıca çalım olarak da çok yetenekli umarım yeteneklerini kısıtlı kullanmaz

Arada farklılık yapacak oyunu açacak hareketlerine ihtiyacımız olacaktır

kwadwo gelecek dertler bitecek. ?

Merhabalar duyum var mı? ?❤

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt