#20 Papa Alioune Ndiaye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burkina Faso 2-2 Senegal

90 dakika oynamış.

Bir dahaki milli arada Garry Rodrigues'e karşı 1. lik mücadelesi verecek yanlış görmediysem.

Badou Ndiaye (v Burkina Faso Çift Maç)
223.jpg
Dakika: 106
223.jpg
Pas: 25/29
223.jpg
Uzun Top: 2/2
223.jpg
İkili Mücadele: 5/7
223.jpg
Top Kaybı: 1

Bu maç bir tık yetersizdi ama orta sahadaki en iyisiydi. Tolga çıkıp belhanda sola atılmalıydı 75 dede feg girmeliydi. Tudor bunu nasıl düşünemez.

Bence enerjisini cok kötü kullaniyor.

İzlemedim de maçı sakatlık sandım. Değilse rezillik zaten, Selçuk girmiş galiba yerine de.
Acik konusayım antalyanın atagı var ama normalde gol atabilecek gibi degillerdi selcuk girdikten sonra etki etmıs gibi oldu pas yaptık biraz ama yine duran toptan yedik. Takımı geri cekmek yerine ilerde oynasak yenılmezdik klasik aykut taktigi ile berabere kaldık

Bu adam çok çok iyi bir oyuncu değil belki. Ama bizim takımı hızlandıracak tek adam belki de. Ben bu nedenle sakatlık gibi durumlar olmadıkça sahada kalması gerektiğini düşünüyorum.

Takım ilk 3 hafta enerjik bir oyun oynadı ama aslında öyle her oyuncusu atlet, enerjisi yüksek oyunculardan oluşmuyor. Bir iki adamın etkisiyle oluyor bu ve listenin tepesinde Ndiaye var. Yorulduğu zaman öne atarız, Belhanda çıkar. Ama Tudor hep ilk değişiklikte Ndiaye'yi çıkarıyor. Vazgeçmesi lazım.

Adamın neden çıktığını şuan halen kendi bile bilmiyordur. Çıkınca devinim bitti. Fiziksel olarak %100 e ulaştığında yaratık gibi bir şey çıkabilir karşımıza.

Oyun zekası ve pas konusunda kendini geliştirmeli orta sahada oynayan bir oyuncuya göre pasları zayıf enerjisi gayet iyi ama onu da biraz daha ekonomik kullanmayi öğrenmeli

TT

Her mac bunu oyundan almasi sinirlerimi bozuyor.

Acik konusayım antalyanın atagı var ama normalde gol atabilecek gibi degillerdi selcuk girdikten sonra etki etmıs gibi oldu pas yaptık biraz ama yine duran toptan yedik. Takımı geri cekmek yerine ilerde oynasak yenılmezdik klasik aykut taktigi ile berabere kaldık
Banko duran toptan yiyoruz zaten. O yüzden her maç 2 gol atmamız lazım.

Ulan bu adam ne akla hizmet oyundan alınır?Kafayı yiyeceğim yemin ediyorum.

İç saha maçlarında çıkmalı ama dış sahada hep kalmalı. Enerjisi 90 da bile selçuktan iyidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt