#20 Papa Alioune Ndiaye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tabeleda numarasını gördüğü andaki yüz ifadesi her şeyi anlatıyor zaten,söyleyecek bir şey yok haklısın reis.

yahu bu adam siyah 8 tane cigerle oynuyor en kötü 75 dk cıkarır ki bugun yorulmadıgı halde oyundan cıkardı

destek olunmalı yine iyiydi.tudor yedi.

Dikkat edin olgun atak girişimlerimizin ilk tohumunu genelde ya Ndiaye ya da Maicon başlatıyor o yüzden bu 2 adam sağlıklı olduğu her an sahada durmalı..

Maiconla maçın adamıydı net sahada görünüyordu
En önemli yerlerde top kapıp canavar gibi dikine gitmeye çalıştı adam özellikle ilk yarıda. Rezalet bir hamleydi çıkarmak

Gesendet von meinem XT1580 mit Tapatalk

Her maç dili dışarı çıkana kadar sahada kalması gereken tek adam. 3 maçtır takıma dinamizm katan en önemli oyuncuydu. Neden oyundan aldığını Tudor'un kendisi de bilmiyordur diye tahmin ediyorum. Bilse yerine oyuna aldığı oyuncu en azından Selçuk olmazdı diye düşünüyorum.

Tolga Belhanda NDiaye hatta Fernando arasından hangisini çıkartmamalıyım diye düşünüp onu çıkarttı heralde. Bugün içlerinde en ayakta kalanı idi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Enerjisini boşa harcamasa Modriç edasında bir oyuncu. Git gide yükselen grafiği olucaktır. Güven tam.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çok kötü değildi ama iyi de değildi. topu ayağına aldığında bir şeyler yapmaya çalışan tek adamdı takımda. Bunun yerine Tolga'yı veya Belhanda'yı çıkarıp Feghouli'yi alsa maç bizdeydi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tudor bunu çıkarttığı an dedim ayvayı yedik orta sahada tek direnç gösteren adamdı çıkınca defansiif gücümüz tamamen bitti dünkü puan kaybının en büyük sebebi ndiaye selçuk değişikliğidir

sol ayağını testereyle kesseler diğer tek ayağıyla bile selçuk'tan 1000 kat iyi oynar!!

DJassc7WAAA67f0.jpg

Enerjisini biraz daha idareli kullanıp tekniğini ön plana çıkarmaya çalışırsa Badou bu lige fersah fersah fazla gelir Tudor çıkarmaya cesaret de edemez

Tabi önce Selçuk denen herif kovulmalı ki Badou 'ya ellemesinler ...

Ohh bee şurada olumlu yorumları okuyunca bir rahatladım..ne kadar futbol özürlüsü embesil varsa ndiayeyi çöp ilan etmiş bende ni bir sorun var diye korktum..Adam orta sahada müthiş toplar çıkardı ama gerek garry gerek belhanda gerek tolga her topun içine ettiği için olgunlaştıramadık.. Niye çıktığını sizler gibi ben de anlamış değilim adam taş gibi topunu oynadı..Uamrım tudorun bu saçma hareketi son bulur her maç aynı hamleyi yapıyor ndiaye bırak 90ı 120 dk. rahat oynayacak topçu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt