#20 Papa Alioune Ndiaye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray kendisine büyük geliyor yada Galatasaray ona uygun oyun oynamıyor
Kontrollü oyunda kayboluyor oyun kurmada büyük defolari var
Dribling ikili mücadele parantez içinde it gibi

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dün oyundan ciktigindan beri nedenini arastiriyorum. Su ana kadar basarili olamadim.

90 dk çıkardığını henüz göremedik

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Belhanda veya Badou yerine keşke Imbula alınmış olsaydı orta saha dahada iyi olabilirdi bence ...

Galatasaray kendisine büyük geliyor yada Galatasaray ona uygun oyun oynamıyor
Kontrollü oyunda kayboluyor oyun kurmada büyük defolari var
Dribling ikili mücadele parantez içinde it gibi

hocam ne defosu var Allah aşkına dikine zımba gibi top çıkarıyor önündeki belhanda garry tolga mal mal işler yapıyorsa bu adamın suçu ne? Pasları falan da gayet iyi şutları dışında adamın zayıf denecek bir yanı yok.. Oyun kurucu diye birşey kalmadı ki takımda ndiaye bildiğin box to box oynuyor..

işte kritik nokta bu belhanda yerine Imbula olacaktı Imbula-Badou-Fernando önlerinde feghouli-garry mis gibi takım olurduk..

Acerbi 'nin alınmamasına çok üzüşmüştüm ama sağolsun Maicon canavar gibi oynuyor

Ama Asamoah ve Imbula 'nın gelmemesi gerçekten kötü oldu

Aynen dediğin gibi reis Imbula-Badou-Fernando olsaydı orta saha parçalardık rakibi

hocam ne defosu var Allah aşkına dikine zımba gibi top çıkarıyor önündeki belhanda garry tolga mal mal işler yapıyorsa bu adamın suçu ne? Pasları falan da gayet iyi şutları dışında adamın zayıf denecek bir yanı yok.. Oyun kurucu diye birşey kalmadı ki takımda ndiaye bildiğin box to box oynuyor..
Bu maçta hiç ceza sahası için e girdiğimizi gördün mü
Bunu kim yapacak ndiaye tolga yaptimi yapamadı
Takımı ileriye kim taşıyacak sadece rodguires mı bunlar taşıyacak
Ben beğenmiyorum sen beğenebilirsin
Kötü oyuncu demiyorum bize uygun değil diyorum
Kendisinden gol ve asist bekliyoruz pres ve mücadele dışında

Imbula demiş enes katılıyorum daha uygun oyuncu idi bize

Kötü oynuyor bence geldiğinden beri. 34 maçı aynı tempoda oynayamazsin yaratıcı özellikleri oldukça sınırli biri. Çıkmasına takılmadim ama girecek kişi Selçuk OLAMAZ.

Feghouli-Tolh ilk degisiklik olmalıydı.

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu adamın sahada yürüyen hali>Selçuk'un son 4 sezondaki hali

maçı izlemeyen birisi dün müthiş oynadı sanacak
ruh gibiydi o da

Çok beğendiğim bi topçu değil ama Selçuk'a falan nazaran 3214214214216546 kat daha iyi

Oyun düzenimizdeki sıkıntıdan dolayı istediklerini yapamıyor. Sol kanattaki problemi çözersek katkı vermeye başlayacak fazlasıyla

çıkarken hiç öyle değildi surat ifadesi ama he he diyelim.

[FONT=&quot]Milli takımda uzun yolculuk yapan Badou Ndiaye’nin yorgun olduğu ve maç esnasında Tudor'a 'Çok yoruldum' dediği ortaya çıktı. (Gama Spor[/FONT]

İnsanlar neden değişikliğe bu kadar tepki veriyor,anlamıyorum? Biz başka maç mı seyrettik? Baya vasat oynamıştı. Yedek olarak da elde Selçuk olduğu için onu aldı oyuna.

Ndiaye özellikle milli maç yüzünden olsa gerek yorgundu da. Selçuk evet kötü oynadı ama son dakika o frikiği atsa kimse bu değişikliği ağzına bile almazdı. Bu da işte teknik adam şansı-şanssızlığı.

İnsanlar puan kaybı olduğu zaman "doğru veya yanlış bakmadan" eleştirmek için eleştiriyor bazen.

Enerjisini gereksizce harciyor sahada, daha kontrollu oynamasi lazim + oyundan erken alinmasina anlam veremiyorum.

Fernando-Tolga-Selcuk orta sahasinda Badou gibi topu alip dikine dribbling yapamiyorlar, hadi cikarttin anladik, bari kanat oyuncusunu oyuna al.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt