#20 Papa Alioune Ndiaye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orta saha oyuncusu dediğin bir kere zeki olacak

Eğitim, denetim ve uygulama şart

Bunun yerine Fellaniyi alabilseydik keşke. Seneye kiralarız bence.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ndiaye oyundan cıksa yerine girecek adamın bet suratını 1 sn gözünüzün önüne getirin derim sadece.

Yine 1 maçta göklere çıkaran 1 maçla da yerin dibine sokan taraftarlar görüyorum.

Fellaini'yi alamayız yalnız onu geçin. Adamın 5 golü var bu sezon

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bugün Tolga da olmayınca bütün yük Ndiaye ile Fernando’ya bindi. O yüzden baskı yediler. Yine de orta alanda olması çok etkiliyor takımı. Ndiaye’nin geçiş oyununda ne kadar önemli rolü olduğunu test etmek istiyorsanız bir maçlık Selçuk ile yer değiştirmesini öneriyorum. Eminim o maçtan sonra ilah ilan edeceksiniz. Selçuk’tan da bir kademe daha fazla ilallah edeceksiniz.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
Belhanda'nın mevkiinde ya da sağ/sol iç olarak kullanılırsa daha fazla katkı verir.Ndiaye'nin oyun yapısı 8 numaraya uygun değil

Haftalar ilerledikçe rakip orta sahalar Ndiaye nin basmasina karşı iyi hazırlanıyor gibi. Mücadelesi inanılmaz diyecek laf yok lakin fazla kontrolsüz gidiyor rakibe. Ayağı uzatsa sarı yiyecek, uzatmasa rakip döndüğü an atak oluyor.
Biraz daha dengeli oynamalı.

GSCimbom Mobile App

N'diaye geride bekleyip oyun kuracak adam değil. Daha fazla ileride olmalı. Tolga dönünce Belhandayı ileri atıp Ndiayeyi ileride denesek daha etkili futbol oynarız. Geride oyun kurayım derken çok basit pas hataları yapıyor

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Maç içinde eleştirdim ama kesinlikle yerine oynayacak adam yok. Tolga döndükten sonra Belhandayı sol içe çekelim kendisini biraz ileriye atalım. Anadolu maçlarında özellikle böyle bir diziliş müthiş bir baskı kurmamızı sağlayacaktır.

Beyler bu adam ilk geldiğinde kimi kesmesi gerekiyordu? Takımın kaptanı Selçuk Inan. Ona göre kastı kendini çünkü bi takımın kaptanını kesmek zor olur diye düşündü.
Ama biz Antalya maçında 60.dakikada Ndiaye oyundan çıkıp Selçuk girince ne yaptık? Selçuk'u yuhaladık güvenmediğimizi belli ettik Selçuk da sağ olsun rezil bi performans gösterdi.
Iste o gun milat oldu son 3 maçtır Ndiaye vasat oğlu vasat hatta ileri gidiyorum bu macta Fernando bile ilk 6 haftadaki görüntüsünden uzaktı.
Tudor oldukça haklı Selçuk hala bize çok lazım. Ndiaye'nin Fernando'nun yokluğunda zaten lazım ama varlığında da onlara tehdit oluşturup motive etmesi için lazim.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1. Belli ki bu oyuncuya bir görev verilmiş o mevkide ve görevini en iyi şekilde yapmaya çalışıyor.
2. Süper mi oynuyor.. hayır! Ama ondan iyi alternatifimiz de yok. Tolga yapamaz, Selçuk rezil ötesi oynar.
3. Pas hataları sadece Ndiayenin sorunu değil, tüm takımın sorunudur. Takım olarak bu konuda sıkıntımız var.

Ndiaye soyle, Ndiaye boyle...

birakin bu isleri.

ilerideki 4lu her pozisyonun icine ettigi icin devamli kontra'ya cikiyordu rakip, bizim Ndiaye garibimiz tek basina bunlarin devamli arkasinda kosuyordu, tabi hata yapacak, adam kosmak'tan hali kalmadi pas atmaya, bunlari gormuyormusunuz.

Fernando bile devamli geriye kosmasi gerektigi icin 1 tane dogru pas yapamamisti, cunku gucu yetmiyordu.

10 numara diye aldigin adami rakibin 10 numarasini karsilasin diye 6 numara'ya koyarsan tabi adam verimli olamaz.

Tolga Cigerci - Fernando Rogues
Sofiane Feghouli - Badou Ndiaye - Younes Belhanda
Bafetimbi Gomis

burda acayip is yapar​

Geldiği günde söyledim 9M Ndiaye için çok fazla. En iyi oynadığı zaman da söyledim.

Evet çok koşuyor,mücadele ediyor,atletizmi çok iyi ama büyük takım oyuncusunda olması gereken oyun aklı yok. Topu tutmayı bilmiyor. Bu yüzden bazı maçlar Selçuk gibi bir oyuncu lazım. Selçuk belki fizik olarak bitti ama bahsettiğim oyun aklı Ndiaye'den çok daha iyi. Oyunu öldürmeyi biliyor.

Selçuk gidecekse de Selçuk'un fizik olarak daha iyisini bulmalıyız.

Geldiği günde söyledim 9M Ndiaye için çok fazla. En iyi oynadığı zaman da söyledim.

Evet çok koşuyor,mücadele ediyor,atletizmi çok iyi ama büyük takım oyuncusunda olması gereken oyun aklı yok. Topu tutmayı bilmiyor. Bu yüzden bazı maçlar Selçuk gibi bir oyuncu lazım. Selçuk belki fizik olarak bitti ama bahsettiğim oyun aklı Ndiaye'den çok daha iyi. Oyunu öldürmeyi biliyor.

Selçuk gidecekse de Selçuk'un fizik olarak daha iyisini bulmalıyız.

takımı öldürmek en iyi yaptığı ve hep yaptığı iş selçuğun

Tudor Belhanda 'dan hücum anlamında nasıl yararlanacağını çözdü ve Belhanda gitgide daha iyiye gidiyor

Maicon-Serdar ikilisi gitgide daha uyumlu verimli olmaya başlıyor

İnşallah önümüzdeki maçlarda Badou 'da hücum anlamında toplu oyunda çok daha etkili çok daha delici olmaya başlayacaktır ....

ndiaye'ye tudor nasıl bir rol verdi, neleri yapmasını istiyor bilemeyiz ama gönül isterdi ki osmanlıspor'da ki gibi takımı sırtlasın ama onu yaparsa ortasaha daha da haşat olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt