#20 Papa Alioune Ndiaye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 yabancimizda bir takim zeka sorunu var ndiaye belhanda feguli

Belhanda 1 numaralı kazık. Bu da 2 numaralı kazık.

8+2 Belhanda dan 7,5 + 1,5 da bundan girdi maalesef.

sent via GSC

belhan ve bunu toplasan sezon sonunda gecen seneki sneijder katkisi cikmaz

Samsung Galaxy S8+ / Tapatalk (^_^)

Ne güzel abartıyorsunuz yine.

Selçuk ile Tolga'lı günleri çabuk unuttunuz. Hatta de Jong da vardı demi.

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

Ben artık bir şey demiyorum. Bizim yönetimlerimiz de taraftarlarımız da Anadolu kulüpleri tarafından kazıklanmaktan keyif alıyor bence.

Anadoludan yabancı alınmaz
Buyrun

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne güzel abartıyorsunuz yine.

Selçuk ile Tolga'lı günleri çabuk unuttunuz. Hatta de Jong da vardı demi.

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

Yalnız şöyle bir durum var, Selçuk ve Tolga'lı günler geride kalmadı, hali hazırda hala devam etmekte. Medya ve bir kısım taraftar el ele verip tekrardan Selçuk virüsünü takıma monte etmeyi başardılar.

bok gibi bok

Samsung Galaxy S8+ / Tapatalk (^_^)

Adam akıllı bir 8 numara oyuncusunun en öncelikli ihtiyaç olduğu düşüncemde ısrar ediyorum; Ndiaye o işi yapabilecek profilde biri değil...

Belhanda ve Ndiaye' den iyi durumda ve cezasız olan birisi oynamalı en fazla, Fernando-8 in önünde; Tolga' da rotasyona katılır...

Zihinsel problemlerimi vardır nedir, o girişler ne öyle yav.

Kirmiziyi yemesi cok ama cok iyi oldu. Götündeki havasi iner azicik

Ileri attik ordada oynayamadi.
Peh bosa giden paralar.
Suphi bunu okuyorsan kardesim tebrik ediyorum hakli ciktin.

Yalnız şöyle bir durum var, Selçuk ve Tolga'lı günler geride kalmadı, hali hazırda hala devam etmekte. Medya ve bir kısım taraftar el ele verip tekrardan Selçuk virüsünü takıma monte etmeyi başardılar.
Ben bu olayi medyaya baglayamam. Hoca bozuntusu denen herif elinde o kadar oyuncu varken habire ayni yanlis hamleleri yapiyorsa sorun cok bariz hocadir benim gozumde. Hadi Selcuk yine tecrubeli arada sirada faydali olabilir diye oynatirsin yine kismen anlarim. Tolga sirf kosuyor diye orgasm olacak taraftar var bizde. Son iki macta Tolga ne yapti da surekli oynatiliyor? Badou neden surekli defansif orta saha gibi oynatiliyor?

Yedeklerde Garry ve Yasin gibi topla gidebilen adamlar varken niye surekli Gomis i erken oyundan alip Eren'i gizli silahmis gibi lanse ediyor? Burada skor neticisinde ve bugunku malliklarindan dolayi Ndiaye elestirebilir. Ama kotu oyuncu diyenin futbol aklindan suphe ederim. Tamam bir Modric falan beklemiyor kimse ama son yillarda kimler bizim orta saha da oynadi bir hatirlamak gerek.

bu herif hucum oyuncusu
geride fln oynayacak taktiksel disipline haiz degil
soyle cift forvet arkasinda bu herifle oynasak rakibi bogariz

Zekası bu seviye için yeterli değil. Faydadan çok zararı var. Buna milyonları gömen Dursun başkan yılın faciasına imza atmış bulunuyor. Aslında Belhanda ve Ndiaye transferleri skandal olma yolunda hızla ilerliyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt