#20 Papa Alioune Ndiaye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyni yok bu adamın sene sonu 10-15 hangi enayi veriyosa kitlemek lazım

her hamlesi faul her hamlesi

bu kadar akılsız savunma mı yapılır ya

Tudor denen td bozuntusu adama hücumu unutturdu başka açıklaması yok

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu herif hucum oyuncusu
geride fln oynayacak taktiksel disipline haiz degil
soyle cift forvet arkasinda bu herifle oynasak rakibi bogariz
2. yarı hücumda oynadı yine varlık gösteremedi Galatasaray'da oynayacak beyin kapasitesi yok. Akıllı futbolcu kendini her pozisyonda belli eder.

Ben bu olayi medyaya baglayamam. Hoca bozuntusu denen herif elinde o kadar oyuncu varken habire ayni yanlis hamleleri yapiyorsa sorun cok bariz hocadir benim gozumde. Hadi Selcuk yine tecrubeli arada sirada faydali olabilir diye oynatirsin yine kismen anlarim. Tolga sirf kosuyor diye orgasm olacak taraftar var bizde. Son iki macta Tolga ne yapti da surekli oynatiliyor? Badou neden surekli defansif orta saha gibi oynatiliyor?

Yedeklerde Garry ve Yasin gibi topla gidebilen adamlar varken niye surekli Gomis i erken oyundan alip Eren'i gizli silahmis gibi lanse ediyor? Burada skor neticisinde ve bugunku malliklarindan dolayi Ndiaye elestirebilir. Ama kotu oyuncu diyenin futbol aklindan suphe ederim. Tamam bir Modric falan beklemiyor kimse ama son yillarda kimler bizim orta saha da oynadi bir hatirlamak gerek.

Aga yok Selçuk'un her yeri tecrübe olsa ne yazar, herif Konya maçında 1 tane uzun top attı diye 2 haftadır yalanıp yutuldu resmen. Tudor denen herif her fırsatta oynatmaya çalıştığını belli ediyordu zaten, bu da işine geldi ve ilk fırsatta sürdü ilk 11'de. Tolga geçen sene ile aynı duruma geldi gene, sakatlığa kadar faydalıydı, sakatlık sonrası bitti yine. Ha yine de şu maçta Selçuk yerine Rodrigues başlasa Tolga'nın varlığı kabul edilebilirdi. Ama Selçuk'u ben kabul edemiyorum hiçbir şartta.

Ndiaye mevzusuna gelince de belli meziyetleri var evet ama çok daha fazlasını vermesi lazım. Şu ana kadar tipik bir Anadolu transferi görüntüsü çizdi, ilk Kayseri maçında Gomis'e verdiği pas dışında aklımda kalan bir hareketi olmadı henüz. Savunma anlamında katkı veriyor, hücum anlamında nerdeyse yok gibi bir şey. Bunda Tudor'un da payı büyük tabi muhakkak.

Ndiaye'den katki alabilmek icin ya uclu orta sahada oynatacaksin ya da forvet arkasi, yoksa 1 mac iyi 3 mac kotu oynamaya devam eder

Beyni yok bu adamın sene sonu 10-15 hangi enayi veriyosa kitlemek lazım

10-15 verenin beynini öpmek gerekir. Bunun reel değeri 1-5 m arası olmalı.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

En olmadik yere attigi paslara ne demeli.
Rahat 5 tane ciddi kontra yedik bunun yuzunden.
Bu adam gobekte oynamayaz net.
Ya ileriye atican yada klubeye cekecen.

Oynayabileceği tek göbek organik olacağından detayları konuşursak konuda problemler yaşarız.

Aga yok Selçuk'un her yeri tecrübe olsa ne yazar, herif Konya maçında 1 tane uzun top attı diye 2 haftadır yalanıp yutuldu resmen. Tudor denen herif her fırsatta oynatmaya çalıştığını belli ediyordu zaten, bu da işine geldi ve ilk fırsatta sürdü ilk 11'de. Tolga geçen sene ile aynı duruma geldi gene, sakatlığa kadar faydalıydı, sakatlık sonrası bitti yine. Ha yine de şu maçta Selçuk yerine Rodrigues başlasa Tolga'nın varlığı kabul edilebilirdi. Ama Selçuk'u ben kabul edemiyorum hiçbir şartta.

Ndiaye mevzusuna gelince de belli meziyetleri var evet ama çok daha fazlasını vermesi lazım. Şu ana kadar tipik bir Anadolu transferi görüntüsü çizdi, ilk Kayseri maçında Gomis'e verdiği pas dışında aklımda kalan bir hareketi olmadı henüz. Savunma anlamında katkı veriyor, hücum anlamında nerdeyse yok gibi bir şey. Bunda Tudor'un da payı büyük tabi muhakkak.
Zaten biz Ndiaye ye savunma ozellikleri icin degil daha cok ofansif ozelliklerinden dolayi transfer ettik. Bu adam on libero degilki ama Tudor surekli defansif gorev veriyor buna. Sen madem hem Selcuk hem Tolga ile oynayacaksin, bir de Fernando var bari bunlarin arasinda bir tek hucum ozelligi olan adami forvet arkasina koy. Bu kafayla Tudor'dan bir sey olmaz, bu oyuncular da maksimum performansindan uzak kalir hep.

Ümit özat bülent uygun soktukları kazıklar
Omrumuzu yedi

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Neymiş rakibi yıldırıyormuş, sert oynuyormuş, savunmayı rahatlatıyormuş. Bu maça kadar çift sarıdan atılmadığı en az 3 maç var. Bu tip bir oyuncuyu çok ucuz bir rakama alabilirdik. Bizde o pozisyonda oynayan bir futbolcu bir kere zeki olacak, top kullanmasını bilecek, göstere göstere pas atmayacak. Ndiaye toplara dan dun vuran çevre kontrolü yapmasını bilmeyen, hava topunu rastgele uzaklaştırmaya çalışan çok sıradan bir futbolcu bozuntusu.

DNVG_4wXkAACzZc

Kötü olan takımda pek fark yaratamaz gibi. İyi olan takımda iyi oynar.

İşin kötüsü bu çoğu oyuncumuz için geçerli, şapkadan tavşan çıkartamazlar.

Kötü olan takımda pek fark yaratamaz gibi. İyi olan takımda iyi oynar.

İşin kötüsü bu çoğu oyuncumuz için geçerli, şapkadan tavşan çıkartamazlar.

Sezon basindan beri bize Bruma gibi oyuncu lazim demistim, Quaresma gibi, Elia gibi, tek basina maci degistirebilen oyuncu, Feghouli Yasin Sinan Garry Tolga ile olmaz bu isler, macin tikandigi an veya derbi maclarda maci birseysel yetenekleriyle degistirebilen bir oyuncu devre arasi alinmasi lazim. Devre arasinda aldik aldik, almadik ligin ikinci yarisinda her macta aynisini yasamaya devam ederiz.

Geldiginde nasil olsa sene sonu city manu barca fln alacagi icin yuksek bonservis odendi gibi zurnavari bi haber ile susturmuslardi taraftari

Bugun kotuydu ama genel olarak kotu oynadigini dusunmuyorum.tudorun istedigi gibi geride oynuyor fernandoyu geride birakip bunu biraz daha ileri atmamiz lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt