#20 Papa Alioune Ndiaye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence belhandadan daha beter bir kazik.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

tudor hem fernandoyu hem bu adamı harcıyor. Fernandoyu 3lü yapacam diye savunmaya gömüyor. bu elemanı da 6 numara oynatıyor. doğal olarak iyi 1 performans veremiyor.

Transferdede foyalar yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.Belhanda ve bu adama o paraları verenlerden bu klübe hayır gelmez. Bunların getireceği başarı kendileri açısından tesadüfden öteye gitmez.
Cenk ergünden falan hiçbir halt olmaz.

Tıpkı Feghouli gibi N'Diaye de Tudor tarafından harcanıyor.Normalde daha önde oynaması gerekli ama biz adamı ön libero olarak kullanıyoruz.Kendisi ön libero için yeterli meziyetlere sahip değil.Toplara dengesiz girdiği için kırmızı kart görme olasılığı yüksek.Bir de bu adamın deliciliği,driblingleri çok iyi normalde niye maç içinde bu meziyetlerini kullanmıyor bilmiyorum.Tudor'un anti-futbol taktiğinden olsa gerek.

Taraftar adama çakacak yer arıyordu yurtdışından gelmediği için malesef fiyatı ve 2-3 haftalık sallantısı bahane oldu. Suçun büyüğü de Tudor'da.

Zaten tudor diyor bunlara kötü oynayın diye

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Koy bunu amc ye, belhandayı sola. Linnesi sol beke. Feghouli kanada geçsin. Orta sahayı da yap fernando tolga. Bu kadar basit hala neyi anlamak istemiyor tudor ben anlamadım. Hatta illa fantezi deneyeceksek belhanda 8 oynasın tolga çıksın, Rodriguez sola geçsin. Köpek gibi gidelim kaleye zaten bu kadro ile de son maçlarda bi bok olduğu yok en azından bunu deneyip risk alalım

XPERIA X

Maalesef beklentilerin altında kalıyor..fernando gibi adamın yanında coşması gerekirdi..

bu adam 5 metre ilerde oynasa ne olur 10 metre geride oynasa ne olur
bos bos kosup bos alanda top sürmek disinda baska bir meziyeti yok ki
kapali savunma yapan takimlara karsi hicbir varlik gösteremiyor
ne pas kalitesi var ne de sut
kaleye yakin oynasa da hicbir sey degismez yani
oyun zekasina deginmiyorum bile

Son düzenleme:
o degilde osmanlida deli gibi top oynuyordu bizen gelen oyuncularin eli ayagi dönüyor.

Tıpkı Feghouli gibi N'Diaye de Tudor tarafından harcanıyor.Normalde daha önde oynaması gerekli ama biz adamı ön libero olarak kullanıyoruz.Kendisi ön libero için yeterli meziyetlere sahip değil.Toplara dengesiz girdiği için kırmızı kart görme olasılığı yüksek.Bir de bu adamın deliciliği,driblingleri çok iyi normalde niye maç içinde bu meziyetlerini kullanmıyor bilmiyorum.Tudor'un anti-futbol taktiğinden olsa gerek.

Okan Buruk gibi.
Ljungberg (Arsenal) gibi.

Görevi Oyunu yönlendirmek değilde , enerjisini ve 3. bölgedeki dikine cezası girişlerini (denendi mi bilmiyorum) sahaya yansıtmak olabilir. Ama bunun şekilde kullanmak için Suat(ki var Fernando) ve Emre(ne Tolga Ne Selçuk 37'lik Emre etmiyor) lazım. Arsenal'de de, Viera ve Petit vardı.

Son düzenleme:
Daha geçen hafta fb karşısındaki en iyi 3-4 oyuncudan biriydi, siz de sallamak için pusuda bekliyorsunuz.

canım sıkılınca bu posta giriyorum.. adamdan kante, casemiro etkisi bekleyen 0 model taraftarların yorumları cidden gülünç.

bu adam 5 metre ilerde oynasa ne olur 10 metre geride oynasa ne olur
bos bos kosup bos alanda top sürmek disinda baska bir meziyeti yok ki
kapali savunma yapan takimlara karsi hicbir varlik gösteremiyor
ne pas kalitesi var ne de sut
kaleye yakin oynasa da hicbir sey degismez yani
oyun zekasina deginmiyorum bile
Konuyu özetlemiş boş alan bulup yardiracak oynadığı yerde yapabilir bunları
Bize rakipler cin seddi kuruyor
Osmanlı değil burası sürekli alan bulsun
Sezon elimizden çıkarıp safkan ortasaha almalıyız

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim imparatudor harcıyor bu adamı.
Bir de bazen mal mal sert giriyor kart yemekten zevk alır gibi

Ts macinda rezil de oynasa genel performansini begeniyorum ben. Tempolu rakibi isiriyor cok efor sarfettigi icin paslari sacmaliyor bazen.alisir uyum saglayacagi kanaatindeyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt