#20 Papa Alioune Ndiaye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ndiaye domuz etimi yedi ne yedi ben anlamadim 2 hafta baska 2 hafta baska oynuyo özellikle son 4-5 mactir topu hic ileri sürmüyo hep garanti oynuyo ozaman ben oynim yerine okadarini bende yaparim

Tekrar formunu yakalayacak, kapaklari takacak ve kulubumuze 18 milyon Euro kazandiracaktir

Yerine Imbula, Ndidi, Amartey usulu cift yonlu bir o kalede bir bu kalede orta saha alinmasi sarttir

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Geldiğinde de dedim bu adamdan 8 numara olmaz. Pas yönü çok zayıf ve bize şu an takımı yönetecek hızlı bir şekilde topu ileri taşıyabilecek bir 8 numara lazım.

6 numara da değil, 10 numara da değil. Bazı 4-3-3 oynayan takımlardaki 6 ve 8 numaranın yanında oynayan hareketli adamlardan birisi olabilir anca.

Belhanda ile bu koşuyor filan ama hücum da sadece Gomis ve Fege kalıyor.Bu ikisi olmayınca işimiz Tolganın şansına kalıyor.Şimdilik TR liginde idare ederler ama şampiyonlar liginde got atmamız imkansız gibi birşey.Devre arası önce Asamoahı alıp geri kalan eksikleri en kötü yazın tamamlarız inşallah. Fırsat transferi olursa mutlaka atlamayız.Vida veya Çin liginden birisi.

Biraz daha ileride görev verip yapacağı bir kaç asist sonrası aldığımız fiyata premier lig takımlarına kitlemek lazım.

Gerçek Kaptan NANDO!

Geldiğinde de dedim bu adamdan 8 numara olmaz. Pas yönü çok zayıf ve bize şu an takımı yönetecek hızlı bir şekilde topu ileri taşıyabilecek bir 8 numara lazım.

6 numara da değil, 10 numara da değil. Bazı 4-3-3 oynayan takımlardaki 6 ve 8 numaranın yanında oynayan hareketli adamlardan birisi olabilir anca.

Ben de ne zamandir bunu dusunuyorum

Belhanda'yi bir sekilde sol kanat veya orta saha rolune adapte edebilirsek, oynamak istedigimiz futbol anlayisina DM'li 4-3-3 daha uygun degil mi?

Arka 4'lu Asamoah'in gelisiyle ve Denayer'in yerine daha iyi yedek bulunmasiyla tamamlanir

Orta uclu Fernando (DM), Ndiaye (CM), Belhanda/Transfer (CM); kulubede Tolga + Transfer

Ileri uclu Belhanda/Transfer (LW), Gomis (ST), Feghouli (RW); kulubede Rodrigues + Transfer

Hem bu sistemden sekil olarak Tudor'un oynamak istedigi 3-4-3'e donmemiz de kolay olur. Bekler orta sahaya gelirler kanat bek gibi, Fernando da geri cekilir stoperlerin arasina.

Adam gibi 8 numaramız olsaydı bu şekil oynayabilirdik.

Ekli dosyalar

• 3.webp
    3.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 63
Reis maç sonu beyaz bir mercedesin camından çıkıp Büyükdere caddesinde cimbom diye bağırmaya başladı trafikte. Tam bir ruh hastası.

Yoklugu çok belliydi!

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlk yarı farklı maç izledin herhalde ?

Orta sahayı geçemedik Gençlerbirliği gibi bir takıma karşı

sezonun en iyi transferlerinden..müthiş bi enerjisi var.tudor takımın ayarları ile oynamazsa o golleri de gelecek.ben ndiayeye inanıyorum.

CbLVbxuW4AMyNwq.jpg

Bir Kante olmasını beklemiyorum ama daha fazlasını yapabileceğini biliyorum

Bu tarz tempolu adamların sahada olması bile katkı verir.Leicester'ın yükseleşinde Raineri-Vardy-Mahrez üçlüsü önplana çıktı ama sonra Chelsea'ye gidip orada yakaladığı şampiyonluk,aynı dönem Leicester daki inanılmaz düşüş tesadüf değil

Badou'da belki gol,asist yapmadığı için beğenilmiyor ama değeri sonradan anlaşılacak bir futbolcu.Bizim olmazsa olmaz oyuncularımızdan bir tanesi

CbLVbxuW4AMyNwq.jpg

Bir Kante olmasını beklemiyorum ama daha fazlasını yapabileceğini biliyorum

Bu tarz tempolu adamların sahada olması bile katkı verir.Leicester'ın yükseleşinde Raineri-Vardy-Mahrez üçlüsü önplana çıktı ama sonra Chelsea'ye gidip orada yakaladığı şampiyonluk,aynı dönem Leicester daki inanılmaz düşüş tesadüf değil

Badou'da belki gol,asist yapmadığı için beğenilmiyor ama değeri sonradan anlaşılacak bir futbolcu.Bizim olmazsa olmaz oyuncularımızdan bir tanesi

Katılıyorum gençlerbirliği maçında bile çok belli oldu eksikliği rakip bursa , antalya falan olsaydı baya zorlanırdık net

Süper Lig'de en çok top kapanlar ;

Veigneau 43
Agu 37
Badou Ndiaye 36
Dany 36
Fernando 33

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt