#20 Papa Alioune Ndiaye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu kadar amaçsız basan bi ortasaha yoktur,bastın yedin çalımı ya da pas geçti hırbo yerinde kim var da top kapıcak,kaleciye basmaya gidiyo asbin Allah

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

forumu kuş ve tinerciler basmış yoksa ndiaye yi kötülemenin başka açıklaması olamaz.

orta sahada oynaması beklenen bir futbolcunun günümüz futbolunda futbol aklının ve karar verme becerisinin yetersiz olması artık çok büyük bir defo olarak kabul ediliyor.. o yüzden bir futbolcunun istediği kadar fizik veya teknik kapasitesi olsun eğer mental anlamda belirli bir seviyede değilse bu seviyelerde başarılı olması çok zor.. 9 milyon eurolardan bahsediliyor, ingiltere klüpleri istiyor haberleri çıkıyor.. ben ndiaye transferinin diğer hedefler olmayınca aceleyle ve fazla araştırma yapılmadan gerçekleştirilmiş bir transfer olduğunu düşünüyorum.. bunun sebebi de yine büyük bir ihtimalle futbol aramasını yapan kişilerin elindeki listesnin yetersiz oluşundan kaynaklı.. çok kısıtlı bir sürede bir takımı baştan aşağı yeniden inşa etmek ve %100 transfer başarısı yakalamak çok zor.. bunu en güçlü klüpler bile çoğu zaman başaramıyor.. dolayısıyla daha titiz ve olgun çalışmalar yapıp kadro mühendisliğini zamana yaymak gerekiyor..

Gerçekten çok kötü oynuyor, Donka ndiaye forması giydirip sahaya sürsen bi 10 dk filan kimse fark etmez. Ben yine de suçu hocaya ve sisteme atmayı tercih ediyorum.

dünyanın en kötü şut atan orta saha oyuncularından biri olabilir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

buna noldu böyle, osmanlida deli gibi arada gol atarda attirirdi.
ölmüs aglayai yok.

Kötü konuşmayın beyler, hazırlık maçında herta Berlin'de karşı müthiş oynadı.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen belhanda gibi bu adamada verien bonservis ve yıllık kocaman bir fiyaskodur.Ama burada çoğu kişi bu adamın bu kadar etmeyeceğini heleki o mevkinin adamı olmadığını söyledi. Ama koskoca Galatasarayı yöneten çapsızlar ordusu bunları göremedi.Düşünün artık Galatasarayı kimler yönetiyor.

Ben bu hataların iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum. Kesinlikle Galatasarayda birileri cebe para indiriyor.

Tam bi fiyasko.
Tek yaptığı koş babam koş

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Pasları bu kadar kötü bir 8 numara olamaz ya. Sadece koşarak oynanmıyor bu oyun.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bunu söyleyeceğimi hayatta tahmin etmezdim ama selçuk'un ölüsü bundan daha iyi galiba.Ben bu kadar pas özürlü ve iqsu düşük orta saha oyuncusu uzun süredir izlememiştim.Aldığmız parayı veren varsa 1 sn düşünmesinler.Şu ana kadar oynadığı futbol beni şaşırtmadı bu adamı osmanlıda büyük maçlar dışında izleyen herkes aynı fikirde olurdu zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt