#20 Papa Alioune Ndiaye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 gün önce maç yapmış milli takımla. Yorgun bir şekilde 90 dakika oynamış bu kimse bilmiyor kötülerken. Belhanda da milli maça gitmiş mesela.

Cocuklar guzel soyluyorsunuz da ben bu maddi elestirileri ozellikle belhanda ve ndiaye uzerinden yaptiginda alternatif mi var diyen , iyi kadro pahali olur , yatirimdir diyordu forumun 90% i

lutfen ama ya , cok eski degil ki

Al işte böyle taraftar varken bizde ne dursunlar biter nede tudorlar...

3-4 gün önce muslera, ndiaye ve belhanda milli maça gitmiş. Haklarında yorum yapanların bundan haberi yok onu diyorum.

en çok eleştirilen adamların milli maça gitmesi tesadüf değil yani 3 günde bir maça çıkıp süper oynacak seviyede değiller.

Son düzenleme:
Cocuklar guzel soyluyorsunuz da ben bu maddi elestirileri ozellikle belhanda ve ndiaye uzerinden yaptiginda alternatif mi var diyen , iyi kadro pahali olur , yatirimdir diyordu forumun 90% i

Sorun verilen parada değil. Sorun o paraları haketmediği apaçık ortada olan oyunculara vermek.Ortalama futbol bilgisine ve oyuncu analizini yapabilme yetisine sahip bir adam bu paraları vermez.Burda çok büyük bir yolsuzluk olduğunu düşünüyorum.

Abartma be sen de. O kadar hemfikir değildi insanlar bu ikilinin transferinde.

Bas bayağı en çok eleştirilen 2 transferdi bu 2 adam yazın. Bilhassa da maddi yönden.

sent via GSC

Kötü bir oyuncu oldugunu demis miydik

Samsung Galaxy S8+ / Tapatalk (^_^)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Fernando 'dan sonra topu ilk bulusturacagimiz adam olmali ne belhanda ne başka biri adam hiç olmazsa güçlü hızlanması muazzam arkası top alabiliyor osmanlida bu adam önde oynuyordu tudor efendi bu adamıda yedi.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Belhandayi Fernandonun yanina ve bunuda bi 10 da denemek lagzim aslinda. Belhanda Fas milli takiminda hicte siritmiyormus 8 de galiba (kendi soylediklerine gore).

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ndiaye' nin o pozisyonda Belhanda' dan daha verimli olacağını tahmin ediyorum, hiç olmazsa dripling ve şut yeteneği daha iyi; rakip takımlar için önlem alması zor bir oyuncu...

Ancak Belhanda için pek iyimser değilim. Devamlılık - konsantrasyon bakımından Ndiaye' nin gerisinde, çevre kontrolü Ndiaye gibi yetersiz 6-8 için...

(Bugün de Belhanda 'yı gömdük hamdolsun:P:asd22: Adem Çakar:hat::DD)...

kötüden hallice biraz

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tudor bu hafta 6 numara oynatacakmış zaten sarı kart sınırında en güzeli 10 numara oynatıp kart yedirmeden beşiktaş maçına çıkmasını sağlamaktı umarım bu hafta sarı kartlık saçma sapan pozisyonlarda maicon ve ndiaye cezalı duruma düşmezler

Muslera
mariano maicon serdar linnes
belhanda fernando
g-rod ndiaye feghouli
gomis

işte championluk şifresi

İlk haftalar iyiydi çünkü hücumda kullanılıyordu, sonra savunmaya çekti yok yere

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bir Serdar iki bu cok kontrolsüzler ikili mücadelelerde dan dun giriyorlar rakibe. Biraz daha sakin olmalilar kesinlikle.

Hala yetersiz buluyorum bunu. 10 numara da oynasa bile bu düsüncem degismeyecek gibi cünkü 10 numara da oynamak icin de yeterli degil gibi.

Ama 10 numara da denemekte yine de fayda var kesinlikle.

Son düzenleme:
Tudor bu hafta 6 numara oynatacakmış zaten sarı kart sınırında en güzeli 10 numara oynatıp kart yedirmeden beşiktaş maçına çıkmasını sağlamaktı umarım bu hafta sarı kartlık saçma sapan pozisyonlarda maicon ve ndiaye cezalı duruma düşmezler
2.sari karttan kirmizi yemedi mi
Sari kartlari sifirlanmiyor mu arkadas

2.sari karttan kirmizi yemedi mi
Sari kartlari sifirlanmiyor mu arkadas

Trabzon maçında normalde 3'ncü sarı kartı görmüştü ama ikinci sarıdan kırmızıyı yiyince o maç ki sarı kart iptal ediliyor yani 2 sarı karta düşmüştü başak maçında tekrar sarı kart gördü 3 sarı kart oldu eğer bu maçta sarı kart görürse beşiktaş maçında cezalı duruma düşüyor

bu zeka ile 10dk gecmeden cezali duruma düser

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt