- 8 Temmuz 2015
- 36.388
- 72.078
- 3.783
Pas siddetini ayarladigi zaman baska bi oyuncuya donusebilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
defansif anlamda da süperdiii......öyle bi tabir varsa yarı 8 yarı 10 numara oynamalı bu adam.
Bana mention atmissin galiba hangi mesajdiİleri geçince iyi oynadı ama bana göre Galatasaray için yeterli değil. Biraz daha dengeli olmalı, bu yüzden gereksiz pas hataları ve fouller yapıyor.
Mention attığımı hatırlamıyorum. Bilgisayara geçince bakarım, attım ise bile yanlışlıkla olmuştur.Bana mention atmissin galiba hangi mesajdi
Mobilde kayboldum
Maçı hırsıyla ve bitmeyen enerjisiyle ateşledi, doğru mevkide bunları yapınca takım ikinci yarı öyle bi başladı ki Akhisar oyunu soğutmasa maç daha da farklı olurdu
XPERIA X
Aynen öyle, Beşiktaş maçında bizim yapamadığımızı yaptı adamlarokan buruk denen köftehor bile bunu gördü, oyunu bir 5 dakika soguttu ve konsantrasyonumuzu dagitti ama sonra toparladik yine.
Feghouli___Fernando__Tolga/Selcuk___LMO da değil. Israrla '9.5 numara' dediğim, orta saha özellikleri de olan, çalışkan ikinci forvet olarak oynamalı...Bu tip oyunculardan bazıları salt orta saha oynamayı da becerebilir ama gördük ki Ndiaye bunu layıkıyla yapamıyor; riskli çalım denemelerine giriyor, rakibi marke ederken bodoslama fauller yapıyor vs vs. Dediğim pozisyonda oynar ve defansif katkı asli değil de ikincil görevi olursa etkinliği kat kat artacaktır...