#20 Serkan Kurtuluş

Cevap: #23 Fatih Serkan Kurtuluş

Bu maçta önceki maçlara göre daha diri gözüktü ve hücuma daha fazla destek verdi.

Ama bence hala yetersiz.

Bu takım sağ bek olarak Ali Turan'ı gördü. :)

Serkan Kurtuluş'un geliştirmesi gereken yönleri var. Ama pozisyon alması ve hücuma verdiği destekleri ile bu takımda iyi bir yedek, ileride vazgeçilmez olabilir.

2.yarıda bir pozisyonda fena bencillik yaptı.Orada Stancu bomboştu,ona yuvarlasa 4-0 olacaktı.

2.yarıda bir pozisyonda fena bencillik yaptı.Orada Stancu bomboştu,ona yuvarlasa 4-0 olacaktı.

yapsin canim, o gol olsa adamin moralini düsünebiliyor musun.

oraya kadar gelmis, firsat bulunca "deneyim" dedi, asla kizmadim o pozisyonda.

bir bek olarak oralarda olmasi ve bunu denemesi sevindirdi hatta baya beni.

ama sabri cok gereksiz sutlar cekti, öyle pas aticak yerlerde, ona kizdim.

Daha yaşı çok genç, iyi çalışırsa kendini çok geliştirebilir. Ben çok umutluyum Serkan'dan.

Serkan iyidir iyi. Biraz maç temposuna ve devamlılığa ihtiyacı var. Bu ikisi oldukça, eksiklerini görüp ona göre oynayacaktır.

Serkan 'ın çok kötü oynadığı bir maç hatırlamıyorum sol bek oynarken bile. Yaşı genç kendini geliştirmeye açık.

Ali Turandan iyi bir sag bek oldugu kesin.

Serkan fena değil. Sabriyle arasında çok büyük bir fark yok. Biraz tecrübe kazanması lazım. Defansif,mental açıdan kendisini geliştirmeli ve daha iyi ortalar açabilmeli :)

Serkan sağ bek de sırıtmıyor + olarak serkan sağ bek oynayınca önünde sabriden orta alanda daha iyi faydalanıyoruz . Bugün Serkan - Sabri - Kazım hattı çok iyiydi solada Çağlar + Arda gelince umarım çok daha iyi olacak

Düzelme var Serkan'da. Onun kanadından hiç ciddi atak yemedik hep bizim sol tarafımızdan geldiler :o

Serkan bu takımının defansın sağ kanadının vazgeçilmezi, arda da defansın sol kanadının vazgeçilmezidir.

Uğur Uçar daha başarılıydı . Serkanın defansif özellikleri çok kötü

Bu maçta önceki maçlara göre daha diri gözüktü ve hücuma daha fazla destek verdi.

Ama bence hala yetersiz.

Yetersiz tabi ki. Performansa dayalı kıyas yaparsak ben Sabri'yi tercih ederim orada. Ama şu var ki; bu çocuk daha 20 yaşında. Yedek kalmayı şimdilik dert etmiyor. Çok iyi bir alternatif ve ileride daha iyi olması için gerekli yeteneğe sahip. Zamanında orada mecburiyetten Barış'ı, Linderoth'u vs. görüyorduk. Kadro derinliği için bu takımda kesinlikle kalmalıdır.

Geldiğinden beri patlama potansiyeli gördüğüm bir oyuncu...Tekniği filan gayet yeterli;yalnız biraz daha diri olabilse,fazladan bir kaç etkili bindirme yapabilse gerisi gelecek...Yukarda birisi abisinden bahsetmiş,gerçekten isterdim Serdar ı da,hem sağbek daha çok da defansif orta saha için direkt düşünülebilirdi,Cana dan bile öncelikli olarak;Barış-Sarp ı telaffuz etmeye gerek bile yok...Sarp a sorsan kendisini ofansif bir virtüöz olarak tanımlar gerçi...Hocaları da böyle düşünüyor,hiç bir zaman anlayamayacağım şekilde...

Seviyorum bu çocuğu.

Geri
Üst Alt