#20 Serkan Kurtuluş

Cevap: #23 Serkan Kurtuluş

bugün maçın en iyisiydi.enaz gökhan gönül kadar oynadı. yeni sağ bek odur.yakında milli takımın sağ beki olarak görürüz onu.

Savunma yonu "milli" sagbekimiz Sarbi'ye gore cok daha iyi. Ancak atak yonune gelince cabuk pes ediyor. Gidecegi koridor kapaliysa hemen geri donuyor, heyecan yapiyor. Ama bunlar da zamanla duzelir heralde. Seneye Ugur Ucar ve Serkan Kurtulus'tan olusan bir sag bek mevkiisi gormek dilegiyle.

Sabri'nin yerine oynasın potansiyel var Sabriden iyi olacagı kesin

Ayağına çok hakim çok iyiydi ama Sabri gibi defans özürlü...

Bu adamın Oynadığı Futbolu Görünce Uğuru Görmüş Gibi Sevindim

1-2 Sene Sonra 2 Tane Müthiş Sağ bekimiz Olur

Uğur hiçbir zaman ahım şahım bir futbolcu değildi. İşte bildiğin rutin bir sağ bekti. Ondan sonra yerine Sabri gelince göklere çıkartıldı. Zaten Uğur'un nasıl bir sağ bek olduğu aradan geçen 1 yıl zarfında unutulmuştu bir de yerine berbat hatta hayatı boyunca sağ bek oynayamayacağını ifade eden bir futbol sergileyen Sabri gelince Uğur muhteşem bir sağ bekmiş gibi gözüktü.

Velhasıl bu futbolcu yani Serkan şuan Galatasaray'ın elindeki tek ve en iyi sağ bektir. Ve Bülent Hoca umarım onu oyuncu eksikliğinden değil iyi oynadığı için oynatıyordur.

Valla dün oynarken sanki Uğur'u seyrettim. Ne güzel bindirmeler yaptı öyle yaa..

Uğur'u İ.B.B ile oynadığımız 2-2lik maçta unutmam. O maçta eski açıktaydım. Neler yapmıştı öyle. Birde 2-0 yendiğimiz Sivas maçı.

Uğur hiçbir zaman ahım şahım bir futbolcu değildi. İşte bildiğin rutin bir sağ bekti. Ondan sonra yerine Sabri gelince göklere çıkartıldı. Zaten Uğur'un nasıl bir sağ bek olduğu aradan geçen 1 yıl zarfında unutulmuştu bir de yerine berbat hatta hayatı boyunca sağ bek oynayamayacağını ifade eden bir futbol sergileyen Sabri gelince Uğur muhteşem bir sağ bekmiş gibi gözüktü.

Velhasıl bu futbolcu yani Serkan şuan Galatasaray'ın elindeki tek ve en iyi sağ bektir. Ve Bülent Hoca umarım onu oyuncu eksikliğinden değil iyi oynadığı için oynatıyordur.

Abi bence git yat uykusuzluktan ne dediğinibilmiyorsun:D;):rolleyes:

Uykusuz olabilirim ama dediklerimi uyarından sonra bir daha okudum, evet öyle düşünüyorum :)

Sitenin gecen seneki kayitlari silinmemis olsaydida o zamanlar milletin Ugur icin yazdiklarini bir okuyabilseydin :)

O gun dedim bugun de diyorum, Ugur genc yasina ragmen gecen seneki performansiyla dunyanin istisnasiz ilk 5 sagbekin'den biridir.

Doğrudur sana göre, o senin seyrin ve yorumun ama bana göre hiçbir zaman vasatı aşamamıştır :)

Sakatlanmasaydı Arda'yla birlite EURO 2008'in genç yıldızlarından olacaktı.Ama FENERasyon sağolsun.

serkan iyi ama bizim erkan ferinler filan vardı.

sağbek oynayabilecek kiraya gönderdiğimiz gençler vardı onlar noldu acaba...

uğur'a laf etmeyin bari o göklere çıkarılan gökhan gönülden daha iyi bir sağ bek uğur..

bu adam da çok kaliteli bir futbolcu Uğur'la birlikte sağ bekte oynarlar

Sabri'yi göndersinler ki Uğur'la Serkan daha rahat oynasınlar

Uğur Türkiye'nin en iyi sağ bekidir.Dünyanında sayılı sağ beklerinden olacaktır.1.5 senesi boşa gitti fenerasyon yüzünden ama hiç merak etmeyin seneye sağ bekimiz emin ellerde.Mükemmel bir oyuncu.Serkan'da Uğur kadar kendini geliştirebilir.

Uğur bir kere ofansif yöne G.G kadar ancak onu G.G ayıran defansif özellikleri. Kademe anlayışı, markaj,top kapma hatta kafa toplarında bile. G.G tek + özelliği daha hızlı koşmasıdır.

Uguru kötülemeyin bari ya.

Lincoln ve Arda gecen sezon uyurken bu adam assistlerini siraliyordu.

Geri
Üst Alt