#20 Serkan Kurtuluş

Cevap: #23 Fatih Serkan Kurtuluş

sag bel sol bek farketmez hakan balta ve ali turan dan iyi oynar serkan

Hazırlık maçları döneminde de yazmıştım. Bu adam kesinlikle sol bek oynamalı.

Sağ bekte yeterli olamıyor.

Ancak sol bekte performansı daha fazla, sağlak olmasına rağmen. Örnek vermek gerekirse P. Lahm.

Onun kalitesinde demiyorum, ancak ters ayak oynadığında kademeyide daha rahat yapıyor, driblingide daha rahat yapıyor.

Ortaları ise gayet isabetli.

ilk defa diri ve girişken gördüm.daha önce fiziği zayıf diye hiç umudum yoktu...ali turan umutsuz vaka,alınmış olması bile skandal...serkan oynasın da bari kapasitesini görelim.

Uzun süredir forma şansı bulamıyordu.İlginç.

Adamı 2 orta açtı diye ilah ettiniz, yarın birgün çalım yer rezil edersiniz.

Kesinlikle Ali Turan'dan daha faydalı olur sağ bekte..

S. Kurtuluş u sag bekte oynatmak riskse bu riski göze almalıdır Sy. Rijkaard

helal olsun serkan'a ben gayet iyi gördüm onu, sol tarafta sağdan daha iyi oynadı, ortaları falan etkiliydi, hakan balta'dan kat kat iyi, ama bunu rijkaard görebilecek mi?

inşallah şu çocuğu kazanırız beklerden biri böylece temize çıkar, sabri de sağ tarafı yarım yamalak idare eder artık, bu takım açısından çok sevindirici...

Arkadaş adamı 10 dakikalık oyunla süperyıldız ilan ettiniz,sonra ilk hatasında bu takımda işi yok denilir.

Ben bildim bileli bu adam hiç kötü oynamıyor -en azından hala takımda forma şansı bulan bazı oyuncularla karşılandığında- ama neden forma şansı bulamıyor bilmiyorum. Bülent Korkmaz sürekli oynatırken de fena değildi, geçen sezon bir kaç maçta forma şansı bulduğunda da. Hazırlık kampında da oynadığında kötü değildi. Eminim 1-2 maç kötü oynadığında buna da sallanacak ama bu kadar yetersiz bir kadroda bence daha fazla forma şansı bulabilmeli. Bu Hakan'ın yerine mi olur, Ali'nin yerine mi olur orasını bilemem artık.

Ne alaka la tamer...:D

Gelişim gösterebilir...

Ben sol kanatta gösterebileceğini sanmıyorum. Fiziği çok zayıf zaten. İyi bir sağ bek olabilir ama fizik olarak güçlenmeli.

Olm doğru düzgün orta açan bir bekle ilk kez karşılaşıyor bu taraftar.:)Hem yaşı da genç.Lahm tarzı bir bek olabilitesi var.

Sol kanatta yapamaz bence. Sağ bek olabilir ama dediğim gibi fizik çalışmalı.

Arda gibi terste oynamayı severse olur bence.

Geri
Üst Alt