#20 Serkan Kurtuluş

Cevap: #23 Fatih Serkan Kurtuluş

İdare eder diyeceğim de ikinci yarı yerini kaybetti birkaç kez. Gerçi Hakan Balta ondan daha fazla defans hatası yapıyor.

Hakan Balta'ya göre A.Cole gibi geldi bana sol bekte.

Son 2 sezondur Balta çok kötü çağlar düzelse forma yüzü göremez artık.

Solbek olmaz Serkan'dan. Bir orta acmak icin topu eveliyo geveliyo sagina almak icin.

Geçen seneki Caner eziyetinden sonra iyi geldi bu adam..En azından orta yapmayı biliyor ve yaşı genç:)

Serkan mevkisine alışırsa ki kumaşı iyi sayılır sağda sabri solda serkan kanatlar eser.

Denemek gerek olmazsa Berk Neziroğulları var zaten.

Solbek olmaz Serkan'dan. Bir orta acmak icin topu eveliyo geveliyo sagina almak icin.

Lahm diye bir solbek var tanır mısın?Sağ ayaklı ama solda oynuyor.Ters ayaklı olmasına rağmen hiçbir sorun yaşamıyor mesela.Ayrıca oynatıldığı hiçbir maçta topu eveleyip gevelediğini görmedim ben Serkan'ın.Karpaty maçında 2-3 tane çok iyi ortası var.Dün pek bindirme yapmadı zaten.Bu eveleyip geveleme olayını nerde gördün anlayamadım açıkçası.

Ekstra bişey yapıp top kaybetmiyor en azından, bu bile yeter.

Lahm diye bir solbek var tanır mısın?Sağ ayaklı ama solda oynuyor.Ters ayaklı olmasına rağmen hiçbir sorun yaşamıyor mesela.Ayrıca oynatıldığı hiçbir maçta topu eveleyip gevelediğini görmedim ben Serkan'ın.Karpaty maçında 2-3 tane çok iyi ortası var.Dün pek bindirme yapmadı zaten.Bu eveleyip geveleme olayını nerde gördün anlayamadım açıkçası.

Tanimam.

Maci izlesen veya dikkatli izlesen sende gorurdun. Ben kotu oyuncudur demiyorum, sadece sag ayagini kullanamadigi icin orta acmakta zorlandigina degindim. Lahm ile kiyaslaman da ayri bir konu.

Bir iki sefer ileride orta açmak için topu sağ ayağına alma gibi çabası oldu pozisyonunu kaybetti. Sol ayağını geliştirmesi lazım. Hırsı mücadelesi yerinde. Oynadıkça açılacaktır. Ama iş kendisinde biter. Fazla fazla çalışıp aldığı formayı geri vermemesi lazım.

Bir iki sefer ileride orta açmak için topu sağ ayağına alma gibi çabası oldu pozisyonunu kaybetti. Sol ayağını geliştirmesi lazım. Hırsı mücadelesi yerinde. Oynadıkça açılacaktır. Ama iş kendisinde biter. Fazla fazla çalışıp aldığı formayı geri vermemesi lazım.

o isin ustasi arda:)

solda oynasada ayni sacmaligi yapiyor sagda oynasada

Muhtemelen Eskişehir'de Galatasaray için son maçını oynadı

Muhtemelen Eskişehir'de Galatasaray için son maçını oynadı

Sabrinin alternatifi. Hatta Sabiriyi ilerde görebiliriz. Arkasında da Serkan oynar. Çok yetenekli bir ikili değil ama çok çalışkan rakip kanadı koşmaktan dillerini ağızlarını çıkarttırırlar. Serdar oynacağına Aydın oynayacğına ilerde Sabri geride Serkan oynasın bence.

Eskişehir maçında ben beğendim valla. İyi oynuyormuş göremedik pek iki senedir ama iyi yani kumaşı. Yedek olarak dursun belki patlar.

Ali Turan stopere alternatif olmalı kesinlikle..

Sabri'nin alternatifi Serkan olmalı.

Tanimam.

Maci izlesen veya dikkatli izlesen sende gorurdun. Ben kotu oyuncudur demiyorum, sadece sag ayagini kullanamadigi icin orta acmakta zorlandigina degindim. Lahm ile kiyaslaman da ayri bir konu.

lahm ile kıyaslamamış tarz olarak diyor aynılar;)

Sabri'ni yedeği Ali değil Serkan olmalı. En azından hücumda daha iyi.

Geri
Üst Alt