#20 Serkan Kurtuluş

Cevap: #23 Fatih Serkan Kurtuluş

aslında bence sağda iyi bir alternatif yok ali yi sağda harcadı bence rijkaard sonra ali eleştirildi bence neill sağda oynasa ali stopre geçseydi ne çok gol yerdik nede avrupadan elenirdik benim düşüncem tabiki

önümüzdeki şu 3 hafta serkan oynasın artık :o

Ali turanı izlemektense serkanı izlemek daha güzel olur.

Serkan Sabri´yi fazla aratmaz diye düsünüyorum. En azindan Ali Turan kadar etkisiz kalmaz. Hem genc futbolcuyu kazanalim artik ya. Rijkaard kendine gel artik.

Ali Turan oynayacağına, Philip Lahm oynasın. :D

Forma verilmez alınır bu dönemde formayı alırsa bir daha bırakmaz.Haydi Serkan çalış biraz.

Acaba diyorum oynarmı diyorum ama Rijikarrd oynatmaz.. Ali turan oynar gene.

Bu Teknik Direktörlerin bazi takintilarina anlam veremiyorum. Hepsinin var. Rijkaard´in da sacma takintilari var. Öne cikan bek istiyorum diyor, öne cikmaktan aciz Ali Turan´da israr ediyor. Oynat iste su Serkan´i. Ali Turan´dan kötü performans sergileyemez kesinlikle. Öyle bir ihtimal bile yok.

Bu Teknik Direktörlerin bazi takintilarina anlam veremiyorum. Hepsinin var. Rijkaard´in da sacma takintilari var. Öne cikan bek istiyorum diyor, öne cikmaktan aciz Ali Turan´da israr ediyor. Oynat iste su Serkan´i. Ali Turan´dan kötü performans sergileyemez kesinlikle. Öyle bir ihtimal bile yok.

Barcelona'da yıllarca Oleguer'i sağ bek oynattı.

Rijkaard'ın böyle takıntıları vardır. Ali Turan büyük ihtimal sağ bek oynamaya devam edecektir.

Ali Turan en fazla hücuma çıkan bekimiz ama adamda yetenek yok.5 metre önüne pas atamıyor,Rijkaard bundan hücum yapmasını bekliyor:)

Bugün bence maçın en iyi adamlarından biri kanımca 1. olmasına rağmen altına bişey yazılmaması üzücü. Hatasından bir gol yeseydik fırtınalar kopmuştu bu başlıkta. Sezarın hakkı sezara iyi mücadele etti bu çocuk. Benim ondan beklediğimin fazlasını verdi bugün

Ali Turan 'dan iyi olduğu kesin zaten ama yetersiz. Pino 'yla pek anlaşamadılar. Ama genç oyuncu ve ısrar edilmeli Ali Turan 'ın yerine.

Sağ bek varsa orjinalde her türlü oynatacaksın.

Defansif anlamda çok beğendim. Hücum anlamında biraz sıkıntılıydı tüm takım gibi. Pino ile anlaşamadılar ki normaldir ilk defa oynuyorlar beraber.

Sabri'nin yedeği kesinlikle Serkan'dır. Ali Turan falan hikaye.

1-2 adam kaçırması hariç çok iyi oynadı o kadar uzun süredir oynamamasına rağmen iyidi

Umarım ciddi bir sakatlığı yoktur. Bizi tekrar Ali Turan işkencesini çekmek zorunda bırakmasın.

Çok iyiydi bugün, daha da iyi olacaktır inşallah.

Umarım ciddi bir sakatlığı yoktu. Bizi tekrar Ali Turan işkencesini çekmek zorunda bırakmasın.

Fizik olarak tam hazır değildi heralde buna rağmen çok koşunca kramp girdi. Ali Turan 'ı sağbekte görmeyiz daha. Neill oynar sağda bugün Rijkaard onu denedi mesela.

düz sıradan bir oyuncu hatası da yok pek faydası da sağlam oyuncu genç olması avantajımız

uzun yıllar takıma hizmet eder kadroda her zaman bulunsun bence

Geri
Üst Alt