#20 Serkan Kurtuluş

Cevap: #23 Fatih Serkan Kurtuluş

Çağlar'a oranla çok daha iyiydi. Ofansif olarak pas ve ortasını geliştirmesi lazım.

Çağlar'a oranla iyi falan değildi başka maç mı izledim ben. Gayet de kötü oynadı Serkan. Ne yazık ki Merih'e katılıyorum ben de.

Ne ileri nede geriye gram katki saglamiyor.

Öyle bir yavaş oyuncu ki yavaşlığından dolayı birinde golü yiyorduk diğerinde de çok iyi bir atağı öldürdü

+

Aynı zamanda çalım yeme makinası.Önüne geç vurur gibi yap zaten o belini çeviresiye çalım atarsın teknik olmana gerek yok.

Hamburg macinda sogumustum malesef Serkan'dan. Otoban gibi olmustu sol kanat. Cok yavas ve en fazla iyi bir yedek olur.

Sadece rotasyon oyuncusu.Sakatlık olduğu zaman 1-2 maç oynar sırıtmaz, düzenl, oyuncu olacak kapasitede değil malesef.

Ohh! konu Cana olmayınca anlaşabiliyormuşuz demek ki:D...Bunca zamandır kadroda,sorun tecrübe eksikliği filan olsa mazur görürüm,fizik olarak bu yaşta farkını ortaya koyamıyorsa kusura bakmayacak,büyük takımda yer edinme fırsatı daha nasıl verilirki bir futbolcuya?...

Zorunlulukdan oynıyor başka bişeyden değil . Uğur Uçarın hakkını yedik ona yanarım 750bin euroya öz evladını sattılar .......

Orta sıraları hedefleyen takımlarda iş yapar, hedefleri bizim gibi büyük takımlarda çok sırıtır ve tepki çeker.

Hiçbir zaman oynayamaz bu takımda.

Asla Galatasaray´in futbolcusu olamaz. 1 sene kiraya verelim izleyelim. Olmadi satariz. Serkan bu takimda oynayamaz

Sabri varken oynaması saçma zaten ...

Serkan,Bursaspor'dan beri wing back oynar en iyi.

Bence iyi bir rotasyon futbolcusu Galatasaray için.

Serkan'dan önce bir sürü futbolcu(!) var gidecek.

İyi oynadı çok iyi bir alternatif ,kalmalı.

İyi bir alternatif.Bu maç kötü olabilir ama kalmalı.

hiç beyenmiyorum a2 de bile zor oynar her oynadığı maç koridor oluyo kanatı, ortaları zaten berbat dünyanın en kötü beki..

Geri
Üst Alt