#20 Serkan Kurtuluş

Cevap: #23 Fatih Serkan Kurtuluş

Ümit milli takım kaptanı olarak çıktığı son maçı izlemiştim.Baktığınız zaman fiziken güçlü olmayan bir bekin ,hızlı olmasını umarsınız doğal olarak ama ilginçtir Serkan bazen çok ağır kalıyor.Çok genç olması ve hücuma destek verme konusunda hevesli olması artıları ; Çetin gibi kiraya verilmeli ya da kendine çeki düzen vermeli.

Pişmesi lazım bence bu oyuncunun istekli ve arzulu oynuyor. Mehmet Battal gibi, Serkan Kurtuluş'da kiralık verilmeli.

Maçın adamı 1-0'dan sonra maç nasıl verilir mükemmel uygulamalı, resimli örnekleri ile bütün Galatasaray'lılara sundu teşekkür ederiz.

bu kadar kotumuydu bu adam yaaaaa

birde acaba elimizdeki en iyi sag bek ali turanmiydi yoksa:)

Sarbi-Serkan el ele hep beraber kümeye.

ben hayatım boyunca hiçbir Galatasaraylıya küfür etmedim.bugün tüm küfürlerim senin için çocuk. sen dünyanın en şanslı insanısın ki futbolcu olmuşsun. bide bu balının yanında Galatasaraya transfer olmuşsun. sana değil seni oynatana seni bu takıma alana küfür etmek lazım aslında.

Bugün takımın en kötüsüydü.

Rotasyonda kullanılabilir diyordum golu gördüm bu düşüncemden dolayı özür diliyorum.

Beceriksiz,yeteneksiz,futbol özürlüsü,kendisinden bir olmayacak olan oyuncu.

Sayisiz elestiri yiyen Sabri'nin takimdan ayrilmasi durumunda sag bekin kimlere kalacagini anlamistir taraftar umarim. Kaldi ki Sabri sag bekte mükemmel performans sergiliyor.

Galatasaray B takımında bile oynayamaz.

futbolcu değil.forum yönetiminden ricam bu şahsın ismini kaldırsınlar ismini görünce bile uyuz oluyorum.bank asyada hiç bir takımda oynayamaz. halı saha maçında oynatmam ve hagi efendi bu adamı 90 dakika oynatıyor.

Süper lig futbolcusu değil.

Rakiple mücadele edemiyor onu geçtim adamların peşinden koşmaktan başka bir halt yapmıyor. Onda da zaten yetişemiyor giden oyunculara. Rakibi arkadan takip etmekte büyük bir yetenek olsa gerek.

Cok agir, cok yumusak. Aydin Yilmazin bek versiyonu. Teknik 0

Geri
Üst Alt