#20 Serkan Kurtuluş

Cevap: #23 Fatih Serkan Kurtuluş

Çok faul yapıyor..Adam geçemiyor..Bugünkü maçta adam düşüyor topu alıyor yine kaptırıyor.

Son yillarda izledigim en capsiz futbolcu. Sarp´la esdeger. Bu adami futbolcu yapan antrenörün futbol bilgisine tüküreyim.

Kazımında payı var..Kazım topu kaptırdı dikkat ettim hiç koşmadı oldu yerde durdu..

90+5te geri pas yaptı.

Bu eleman yüzünden Uğur Uçarı harcayanlar utansın.

Bir insan orta yapmayı bilmez mi yahu?İşimiz buna kaldıysa yandık.Zaten yanmışız bundan sonra ne kadar kötü olabiliriz ki?

çok basit oyuncu çok korkak oynuyor dün sabri sakatlandı bu girdi 10 kişi oynamaya başladık adam orta yapamıyor hızlı değil tek yaptığı şey en yakınındaki adama pası verip sorumluluktan kurtulmak

senden hiçbir halt olmaz...

Her maç kırmızı kartlık hamleler ve pozisyonların içinde buluyoruz. Kafa yok, oyun zekası yok, teknik yok; sadece boş hırs ve mücadele var.

cok fırın ekmek yemesi lazım bu takımda oynayabilmesi için maalesef kiralık verilsin sezon sonu kaldırabilecek kapasitede degil

Çalım atmayı bilmeyen sağ bek olur kendisi.

10 kişi rakip ceza alanındayız sağ kanatta çizgiye yakın bi yerde etrafında 2-3 Antepli varken korkup geriye çıkarmak istedi ama tabi bunu ezbere yaptı çünkü topu mükemmel bir şekilde Olcan'a verdi.

Kesinlikle Sarp-Barış ayarında bir oyuncu hatta Barış çok daha iyi gözümde Serkan'dan.

Zaten kendisi tam olarak bir bek değil. Ama açıkca söylemek gerekirse 1-2 ay önce Serkan'dan çok umutluydum. Bugünkü durumu çok vahim. Artık bek oynatılmamalı. Sağ açıkta denenmesinde fayda var. Serkan'dan futbolcu olmaz demeyin, bek ile hucüm kanatlarda oynamanın çok büyük farkları var. Bek oynayamayacağı kesin.

Zaten kendisi tam olarak bir bek değil. Ama açıkca söylemek gerekirse 1-2 ay önce Serkan'dan çok umutluydum. Bugünkü durumu çok vahim. Artık bek oynatılmamalı. Sağ açıkta denenmesinde fayda var. Serkan'dan futbolcu olmaz demeyin, bek ile hucüm kanatlarda oynamanın çok büyük farkları var. Bek oynayamayacağı kesin.

Geldiği günden beri ikili mücadelede adam geçmişliği yok sağ açığa koysan ne yazar?

Geldiği günden beri ikili mücadelede adam geçmişliği yok sağ açığa koysan ne yazar?

Sadece denenmesi gerektiğini söyledim. Ne kaybederiz?

Hatta tüm altyapımız A takıma çıksın, denensin. :)

Geri
Üst Alt