#20 Serkan Kurtuluş

Cevap: #23 Serkan Kurtuluş

Seneye serdarıda alalım alabilirsek bide muratı tadından yenmez valla

bu adamın hiç adı gecmiyorya nasıl antremanlarda acaba bilen varmı

Bu yıl Uğur'un dönmesi ile birlikte 3.planda kaldı. Ligde fazla oynayacağını düşünmüyorum, yalnız kupa maçlarında şans bulabilir.

Cevap: #23 Fatih Serkan Kurtuluş

Umarım rijkaard yarınki maçta sağbekte ilk 11 de oynatır...

Adaşıma güveniyorum...

Sağ bek "sorunsalını " (!) reddetmemin bir sebebide Serkan Kurtuluş....

Serkan Galatasaray'da oynayacak düzeyde bir futbolcu değil, benim görüşüm.. Yıllar içinde kendini geliştirir mi bilemem, daha çok genç.

U19 sercana milyon dolarları veriyoruz ama serkan tukaka.Adamda kumaş olmazsa milli olurmu?Potansiyeli yokmuş.Siz çok biliyorsunuz ama antrenörler bilmiyorlar öylemi?Bırakın bu işleri.

Sabri'nin geçen maçtaki performansını beğenmeme rağmen, Serkan'ın orada Sabri'den daha etkili olacağı düşüncesindeyim..

Serkanların(Kurtuluş ve Çalık) takımda kalmaları gerektiğini düşünüyorum ben. . Geleceğimiz için önemli ikisi de .

Serkan Kurtuluş A City Galatasaray Store'daydı

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı oyuncularından Serkan Kurtuluş, bugün A CITY Alışveriş Merkezinde bulunan Galatasaray Store’da taraftarımızla buluştu.

Taraftarlarımızın büyük ilgi gösterdiği etkinlikte Serkan Kurtuluş, Galatasaray lisanslı ürünleri imzalarken, taraftarlarla fotoğraf çektirip, sohbette etti.

Kitap okumayı seven Serkan'a bir taraftarımız Atatürk ile ilgili yazılmış 2 adet kitap hediye etti.

Kaynak ve fotoğraflar: https://www.galatasaray.org/gspazarlama/haber/4647.php

Serkan bence tam bir sağbek değil. Sağ iç olarak daha başarılı olabilir.

Yalan oldu resmen bugun oynayabılırdı aslında.

Bu çocuk daha yaşı genç olmasına rağmen bana pek ümit vermiyor Bank Asya topçusu.

Caner gibi Serkan da bek değil, orta alan ve hücum oyuncusudur. Orada denense daha faydalı olur ama bu kadro içerisinde o bölgede yer bulması imkansız.

Geri
Üst Alt